Астаф'єва в сукні з вирізом до пупа прикрила голі груди та пригадала токсичні стосунки

2 лютого, 14:15

Артистка Даша Астаф’єва поділилася у своєму Instagram чуттєвими сексіфото у відвертій сукні.

Кількома розкішними світлинами Астаф’єва проілюструвала міркування про жінок, які, перебуваючи у нещасливих стосунках, навіть не здогадуються про свою силу та можливості розірвати токсичні відносини. Артистка також пригадала і власний досвід подібного.

"​​Жінки величезної сили та нещасного кохання. Іноді я хочу, аби дівчата, які перебувають у важких стосунках, побачили себе очима інших. Вони би побачили, скільки в них енергії, любові, краси й могуття. Вони би здивувалися, які вони насправді. Вони би пішли. Я знаю, як це – жити з чоловіком, який себе не поважає. Ти, як жабеня, варишся в олії чужого напруження", – розповіла Астаф’єва.

Артистка вразила відвертим луком

Артистка вразила відвертим луком


"Спочатку закохуєшся в людину, яка, як і будь-хто, має свої комплекси, тріщинки й нерівності. “Усі ми люди, усі з минулим”, – справедливо думаєш ти, бо й сама притягла свій багаж дивного досвіду в нові стосунки. Але, буває, із часом ти помічаєш, що тріщинки – то насправді прірва, у яку зливається і твоя енергія, а нерівності – пагорби, через які ти маєш продиратися щодня", – продовжила Даша.

"Коханий виявляється людиною без поваги до себе, і, як наслідок, – до оточення. І ти, озброївшись терпінням, починаєш тягнути на собі всі стосунки. Боротися не лише за свій настрій, але й за його стан. Бути опорою, вірою, силою, наснагою не лише для себе, але й для чоловіка. Це важко, але ти преш, як паротяг – ти ж надійна партнерка. Але… краще не стає. Він бачить, що ти сильніша, спритніша, добріша, що ти маєш ресурс на двох, і починає ненавидіти себе сильніше за слабкість, а тебе – лупити макогоном за силу. Йому хочеться, аби ти спустилася до його рівня й не демонструвала альтернативну поведінку", – йдеться у дописі.

Астаф'єва ефектно попозувала перед камерою

Астаф'єва ефектно попозувала перед камерою

фото з Instagram Даші Астаф'євої

"Виходить замкнене коло: чим більше ти докладаєш зусиль до стосунків, тим гіршими вони стають. Ти починаєш вірити кривднику. Можливо, ти й справді дурна, потворна, істерична й дивна. Можливо, ти й справді нікому не потрібна? Можливо, ти собі вигадала ідеальні стосунки, яких не існує? Адже, як інакше пояснити це глибоке нещастя? От тут, люба, і важливо побачити себе очима інших. Звернутися по допомогу чи підтримку. Спитати поради людини, яка знала тебе "до". Відчути себе в інших обставинах і компанії. Стосунки у всіх різні. Але коли тобі здається, що ти нещаслива у своїх, зазвичай, тобі не здається. Хочу, аби кожна сильна дівчинка це почула", – підсумувала Даша.

Про те, які саме стосунки описані у пості, Даша не уточнила. Однак у 2021-му, як відомо, вона розійшлася з бойфрендом Артуром Кімом після 5 років відносин. Чоловік є сином ексдиректора "Енергоатома" Віссаріона Кіма. У 2017-му екса Астаф’євої підозрювали у розкраданні 27 мільйонів гривень.

Нагадаємо, Даша, яка раніше розповідала, що зустріла своє кохання під час війни, тримає особистість бойфренда у секреті.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів