"Ідіть на*уй": розлючена Астаф'єва висловилася про тих, хто просить не постити "страшні картинки" війни в Україні

3 січня, 10:30

Співачка та волонтерка Даша Астаф'єва розлютилася через знайомих з-за кордону, які поскаржилися на багаточисельні репости після найважчого ракетного обстрілу столиці від початку війни.

За словами деяких українок з ОАЕ, "страшні картинки" війни псують настрій їм та їхнім друзям.

Астаф'єва не стала себе стримувати і різко висловилася в бік людей, які не висвітлюють події війни (ба більше, живучи не на батьківщині).

скрін зі сторі Даші

"Звертаюся до косметолога та її подруг, які увесь день мені сьогодні пишуть, що вони просто не хочуть в стрічці новин бачити та чути події, що трапились в Києві. Б*ять, ідіть на*уй. Всі, б*ять, до одної.

Тому що, якщо б ви сьогодні, як кажете, були в Києві, ви б як всі нормальні люди постили те, що сталося в Києві: вибухи, смерті і прильоти по будинкам, де живуть живі люди, не військові, б*ять, ні ще хтось", - зазначила Астаф'єва.

"Як у вас вистачає совісті писати мені в особисті. Я вас всіх ненавиджу, прошу схаменутись і захищати рідну країну, тому що це єдине, що лишилося всім нам сьогодні робити. Ує*ани, б*ять", - наголосила співачка.

За словами Даші, деякі знайомі її косметолога попросили видалити сторіс, однак волонтерка вирішила, що не робитиме цього.

"Якщо ви підтримуєте цю кончену, просто видаліться з моїх друзів. Я бажаю всім, хто підтримує цю кончену, найгіршого кінця.

Б*яді, подякуйте тим, завдяки кому ви сьогодні в країні, завдяки кому ви живі, живете в своїх будинках, святкуєте", - порадила Даша дівчатам, які попросили "не псувати настрій сумними картинками".

Як відомо, Астаф'єва неодноразово висловлювалась в бік українців, які виїхали під час війни.

Нагадаємо, Даша одна з небагатьох українських зірок, яка від початку війни перебуває в Україні і допомагає збирати гроші для ЗСУ.

Лише у листопаді 2022-го вона вперше за довгий час дозволила собі відпочити і виїхати за межі Києва.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів