Астаф'єва з голим плечем і цуциком під пахвою зізналася, що часом почувається нездарою

20 грудня 2023, 16:30

Співачка, волонтерка та ведуча Даша Астаф'єва, яка за час війни запустила власне YouTube-шоу і проєкт з аудіокнижками, поміркувала про важливість і дотепність свого внеску в воєнні часи.

Попри постійні вагання щодо свого діла, вона закликала вірити в себе і займатися тим, що кожному до вподоби.

"Мене періодично охоплюють думки, що я нездара. Усе, що я роблю, усе, на що я витрачаю купу грошей, часу й молодості — яскраві фантики, що розлетяться світом, не зачепившись за жодну людину. Ну які книжки, шоу й фотосесії зараз? Це недоречно. Як це допоможе іншим? Вкладаюся на підлогу, втуляюся поглядом у стелю і… а-а-а-а-а-а-а! Голосно так, до собачих хрипів", - зізналася Даша.

Даша хоча й має сумніви щодо своїх проєктів, однак продовжує втілювати їх в життя

Даша хоча й має сумніви щодо своїх проєктів, однак продовжує втілювати їх в життя

фото з instagram

Але потім я тверезішаю і розумію, звідки ноги ростуть. Багато хто зараз відчуває схоже — знецінює себе, бо робить "маленьку" справу на тлі героїзму інших. Хтось шиє дитячі слинявчики та тикає голкою собі в сраку: "Це тобі за те, що робиш дурне".

"Інший пише вірші та нікому їх не показує, бо "не заслуговує на творчість". Сито "я роблю ху*ню" корисне, через нього іноді можна просіяти справжню дичину. Але частіше воно — сито це кляте — просто дубасить тобі по голові та зупиняє добрі справи, хороші проєкти та щирі прояви", - зазначила Астаф'єва.

"Буде самореалізація — будуть грошенята на донати й сили на волонтерство. Шийте свої слинявчики, малюйте гусей, робить курси з "розквіту йоні". Ви зі своєю "писаною торбою" комусь дуже потрібні, правда", - закликала вона.

Нагадаємо, нещодавно в одному з інтерв'ю Даша відповіла, чи є в неї амбіції щодо політики.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів