"Кайфую від віку": Астаф'єва про уколи краси, чому фарбує волосся щотижня і чи піде у політику

2 грудня 2023, 12:11

Артистка Даша Астаф'єва у новому інтерв'ю розповіла про ін'єкції краси, чому фарбує волосся кожного тижня та чи піде у політику.

Даша розповіла, що дуже рано почала сивіти, тож зараз змушена перекривати сивину фарбою.

"Я кайфую від віку, може це якесь збоченське відношення, але в мене сиве волосся ще з 16 років. Я фарбую волосся у свій колір. Десь раз на тиждень. А з війною... я стала повністю сива. Я кайфую, тому що зараз у нас є всі можливості мати гарний вигляд навіть вдома. Я задоволена собою, своєю зовнішністю", - сказала Даша.


За словами Астаф'євої, вона робить уколи краси, втім до пластичних операцій відноситься скептично.

Фото Instagaram Даші Астаф'євої

"Я не така категорична, як раніше. Але я більше підтримую саме якісний домашній догляд, апаратний догляд. Звичайно комусь легше зробити раз, ніж витрачати гроші, аби пройти курс. Якщо я щось і зроблю, то перед тим спробую все інше. Зараз я роблю ін'єкції в лоб, колю вітаміни, кислоти. Губи я не підколюю, більше довіряю масажу, спорту та харчуванню", - зазначила зірка.

Розповіла Даша й про особисте.

"Не хочу дуже заглиблюватися в особисте. Хочу сказати, що у мене все добре. Я закохана, щаслива. Це єдине, що мені допомагає жити й знаходити сенс. Але поки що не наречена", - акцентує артистка.

Астаф'єва також розповіла й про те, як відноситься до президента України.

"В мене дуже гарні спомини про пана Володимира. Він настільки така унікальна людина... Те, як він себе поводить, як людей підтримує, його позиція — це варто поваги", - зазначила Даша.

Запитали артистку й про те, чи збирається вона у політику.

"Чесно кажучи, я навіть не хочу про це думати. Я дуже емоційна людина, а політика така сфера, де потрібно бути врівноваженою. Та й по знаннях у цій сфері я повний нуль. Для мене це як космос. Не хочу я брати на себе таку місію, краще я буду допомагати, надихати. Ви бачите до чого приводить те, коли люди без знань у політиці?", - розповіла Астаф'єва.

Торкнулася Даша й болючої для себе історії про улюбленця, собаки Чічіко та ветеринарну клініку, де він помер.

Даша Астаф'єва і Чічіко

Даша Астаф'єва і Чічіко

"Вся ця історія з Чічіко вибила мене просто із життя. Я понад місяць нічим не займаюсь, я просто лежу, читаю, виходжу сиджу на лавочці. У мене життя, як у 90-річної людини. Коли ми перевели іншу собаку у другу ветклініку, нам сказали: "ви взагалі були ветклініці?", - наголошує зірка.

Вона зазначає, що зараз власники прикрили клініку, працюють за закритими дверима, лише для своїх.

"Я сподіваюсь, що відповідні органи та служби почують, бо наразі мені вже понад 40 випадків написали, що так само тварин вбили", - розповіла Астаф'єва.

Як відомо, собаки Астаф'євої не стало, ймовірно, через недбалість персоналу ветклініки. Вона закликала людей, які пережили подібне жахіття зі своїми улюбленцями, голосно розповідати свої історії, інакше "наше мовчання й далі буде вбивати наших же тварин".


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів