Боса та з серпом: Астаф'єва у вишиванці уявила себе богинею в кукурудзяному полі

17 вересня 2023, 11:50

Колишня співачка Даша Астаф’єва приміряла на себе образ з міфології та попозувала перед камерою з серпом в руках.

Світлинами з яскравої фотосесії зірка поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Вона постала перед камерою в образі богині Марени, пов'язаної із сезонними ритуалами умирання і воскресіння природи, а також обрядами викликання дощу.

На фото Астаф’єва позує боса, у вишиванці з серпом в руках у кукурудзі та на тлі річки. Їй зробили яскравий макіяж, а волосся заплели в колоски.


Такий образ дуже підходить Даші

Такий образ дуже підходить Даші

Фото Instagram Даші Астаф'євої

Під постом Даша розповіла підписникам, хто така Марена.

"Мала коси чорні, як небо лютневої ночі.А шкіру білу, як снігову ковдру, але не настільки, аби осліпити. Бо ж вона не завдає шкоди — вона проводить нас між світами. На всіх чекає ця стріча. Марена всім подасть руку", – написала зірка.

Марена — богиня пов'язана із сезонними ритуалами умирання і воскресіння природи, а також обрядами викликання дощу.
Марена — богиня пов'язана із сезонними ритуалами умирання і воскресіння природи, а також обрядами викликання дощу.
Марена приходила на видноколі зимної осені

Марена приходила на видноколі зимної осені

Вона зауважила, що Марена ні добра, ні зла. А любить тих, хто володіє силою.

"Марена ні хороша, ні погана, ні зла, ні добра — як Праматір — усе в ній. Марена любить тих, хто володіє силою. Власне, може цією силою наділити. І тільки ми здатні скерувати її. На місію. На захист. У нашому з вами випадку, на захист від імперських вошей — росіян. Це ті, хто абсолютно несправедливо, й своєчасно пришвидшують зустріч наших воїнів у міжсвітті. Звідки в болотяних береться оця впевненість у тому, що вони мають право відбирати наші життя, нищити, виїдати, мучити, шматувати, втручатися в наші долі? "... в боженята пнуться"! Думають, багато можуть", – додала Астаф’єва.

Також вона нагадала, що зима потрібна для того, аби відродитися навесні.

"Пам'ятайте, зима потрібна для того, аби ми відродилися у новій весні. Адже після кожної темряви, обов'язково приходить світло", – сказала Даша.

Нагадаємо, в липні Даша Астаф’єва у подкасті згадала свій кар’єрний шлях. Вона зазначала, що повністю переосмислила себе і свою професійну діяльність після початку великої війни.

До речі, з початку повномасштабного вторгнення Астаф’єва активно допомагає ЗСУ. Наприклад у перші дні війни вона волонтерила на кухні.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів