"Хочу сильнішого партнера": гламурна Квіткова у боді розказала про ідеал чоловіка і стосунки з Добриніним

22 січня, 15:00

Блогерка Даша Квіткова полюбляє влаштовувати ефектні фотосесії у нестандартних образах.

Зокрема, однією з таких вона похизувалася на своїй сторінці в Instagram. Квіткова знялася для видання Інсайдер, а також дала інтерв’ю, в якому розповіла про особисте життя.

Даша помавпувала на камеру

Даша помавпувала на камеру

Наприклад, про стосунки з ексчоловіком Микитою Добриніним. Пара, як відомо, розійшлася майже рік тому. Зі слів Квіткової, їхні відносини обмежуються суто вихованням дитини.


"Із Нікітою ми у добрих взаєминах, адже ми обидвоє – батьки нашого синочка. Ми не спілкуємося на теми, які виходять за рамки батьківства, не радимося з особистих питань, не спілкуємося як друзі", – сказала вона.

Раніше Даша та Микита відзначили 2-й день народження сина разом
Раніше Даша та Микита відзначили 2-й день народження сина разом
фото з Instagram

"Але ми зберегли наші стосунки на рівні хороших тато-мама Лева, що дуже важливо. Звичайно, ми можемо сімейно провести разом час, відсвяткувати Новий рік, щоб показати Левчику, що його батьки у злагоді між собою. Кожен з нас пішов будувати своє власне життя, але ми не забуваємо про спільну дитину.

У нашому батьківстві немає конкретного розподілення обов’язків. Ми домовляємось так, щоби для синочка було комфортно. Ми не граємося в хорошого та поганого поліцейських. Мені пощастило, адже в нас із Нікітою однакові погляди на виховання", – додала вона і продовжила, розповідаючи, як склалося особисте життя після розлучення.

Даша гламурно покаталася на роликах

Даша гламурно "покаталася" на роликах

фото з Instagram

"Невдовзі буде рік, як ми з Нікітою не разом. І так, я справді перестала транслювати своє особисте життя. Через отриманий досвід я зрозуміла: хочу, аби це залишалось якомога довше за "кадром"… Нині у мене все гаразд, я почуваюся щасливою, але не хочу відкриватися на публіку, доки не матиму впевненості в своєму партнерові. Не приховуватиму: ходжу на побачення, але моє серце вільне. Мені не хочеться стосунків заради стосунків, я дуже обережно підпускаю до себе людей", – зазналася Квіткова.

До речі, у Квіткової є чимало тату, про значення яких вона розповідала раніше

До речі, у Квіткової є чимало тату, про значення яких вона розповідала раніше

фото з Instagram Даші Квіткової

Також блогерка, яка раніше вже зізналася, з ким із відомих українців могла б піти на побачення, розказала про свого "ідеального чоловіка".

"За час своєї самотності я проаналізувала власні помилки, яких точно хотіла б уникнути в майбутньому. Свій досвід я здобула і тепер точно уявляю, якого саме чоловіка воліла би поруч. Пара – це завжди двоє, а тому і в їхньому розставанні так само винні обоє.

Я відмовляюся бачити біля себе чоловіка-дитину: не знає, чого бажає, не йде на чесні розмови, уникає обов’язків. З таким партнером у нас нічого доброго не складеться, бо ми з ним життєві антагоністи – я точно знаю, чого прагну. Я маю дитину і зовсім не маю часу на слова без дій", – сказала Даша.

Холостячка-Квіткова підкорила хижим поглядом

Холостячка-Квіткова підкорила хижим поглядом

фото з Instagram

"Мені подобається, коли чоловік готовий взяти на себе відповідальність за свої слова і вчинки, має мету, не сидить на місці та намагається здобути більшого. Я хочу сильнішого партнера, ніж я. Тоді ми йтимемо нога в ногу та з однією швидкістю", – додала блогерка.

Нагадаємо, нещодавно Даша показалася із сином на Мальдівах.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів