День Києва: як Каменських, Осадча, Дорофєєва та інші привітали столицю з днем народження

26 травня, 14:40

У неділю, 26 травня відзначають день народження столиці України - Києва. У цей день кияни вітають місто та згадують його історії. Фото з Києва та ніжними привітаннями сьогодні діляться й українські зірки.

ТаблоID зібрав для вас вітання.

Співачка Джамала, яка чекає на народження третьої дитини, створила колаборацію з виданням "Ти-Київ" й показала свої власні архівні кадри з улюблених місць і значних місць в столиці.

"Як тебе не любити, Києве мій? Для мене Київ - це не просто місто. Це люди, події, сім'я. Це моє життя - творче, життя боротьби, життя за свободу. Це те, що об'єднує нас всіх", - сказала Джамала.


До привітань також приєдналася блогерка Даша Квіткова, співачка Надя Дорофєєва, солістка гурту Kazka Олександра Заріцька та багато інших зірок українського шоу-бізнесу.

Скріншот з Instagram Дмитра Монатіка
Скріншот з Instagram Олександри Заріцької
Скріншот з Instagram Даші Квіткової
Скріншот з Instagram Наді Дорофєєвої

"Сьогодні моє серце б'ється з додатковою гордістю та емоцією. Є одне місто, яке займає особливе місце в моїй душі, місто, яке я щаслива називати своїм домом - Київ. Це місто подарувало мені все: любов, дружбу, щастя та безліч незабутніх спогадів. Києве, ти вкрав моє серце", - написала дружина ексголови Черкаської ОВА Олександра Скічка, бізнесвумен Єлизавета Юрушева.

Нагадаємо, Павло Зібров разом з військовим оркестром до Дня Києва заспівав оновлену версію хіта "Хрещатик".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів