Бекхеми у срібну річницю "влізли" в особливі луки та висловили любов нащадкам. Фото

4 липня, 13:30

Зіркове подружжя Девід і Вікторія Бекхеми святкують 25-ту річницю шлюбу. Пара, чиї стосунки пережили чимало драми, зворушливо привітала один одного у соцмережах.

На своїх сторінках в Instagram Девід і Вікі поділилися парним дописом, в якому висловили любов своїм дітям. Для ілюстрації святкового поста вони обрали фото, які наробили у своїх весільних луках.

"Так, все ще маємо їх. Не можу повірити, що пройшло вже 25 років, а ми все ще влазимо в них. Дуже любимо Брукліна, Ромео, Круза і Харпер", – йдеться під фото.

Девід і Вікторія Бекхеми

Бекхеми привітали один одного з 25-річчям шлюбу


Девід і Вікторія Бекхеми

Як вам цей пурпуровий дует?

фото з instagram Бекхемів
Девід і Вікторія Бекхеми в річницю
скрін з Instagram
Подружжя Бекхемів у весільних костюмах

У цих образах пара брала шлюб

фото з instagram Девіда і Вікторії Бекхем

Згодом Вікторія Бекхем пригадала підготовку до їхнього весілля. В Instagram вона показала архівні фото та вкотре висловила любов чоловікові. Той натомість поділився кумедним відео, як дружині допомагають застібнути пурпурову сукню.

Девід Бекхем без футболки
Вікі показала, як Девід пише обітницю
фото з Instagram Вікторії Бекхем

Як відомо, шлюб Девіда і Вікторії Бекхем пережив чимало "землетрусів". Однак пара, яка публічно ніколи не обговорювала проблеми у стосунках, неодноразово наголошувала на міцності свого союзу.

Вперше прокоментувати, зокрема, невірність футболіста Бекхеми наважилися у документальному серіалі від Netflix про себе. Обидва назвали ту ситуацію "складним періодом", так і не вимовивши напряму слово "зрада".

Натомість, біограф популярної пари переконує, що союз Бекхемів тримається, зокрема, завдяки вигоді. Девід і Вікторія розуміють, що разом сильніші та цікавіші, ніж поодинці. А їхня родина нині свого роду бренд.

Нагадаємо, жінка, з якою Девід зрадив Вікторію, раніше виклала свою версію історії. Вона наполягла, що не варто робити з футболіста жертву, і що його зрада – це не одинокий випадок.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів