"Якраз сезон": Могилевська дала рецепт яблучної шарлотки без цукру, борошна та яєць

20 вересня, 10:20
Наталія Могилевська

Співачка Наталія Могилевська, яка у серпні чесно визнала, що її челендж зі схуднення провалився, знову завзято рухається до своєї мети і працює над вдосконаленням свого раціону.

Як і обіцяла, 49-річна артистка ділиться зі своєю аудиторією корисностями, як-от, наприклад, рецепт легкої шарлотки - без цукру, борошна і яєць.

Наталія Могилевська дала рецепт випічки з яблуками

Наталія дала рецепт дієтичної випічки з яблучками

Для неї знадобляться: 2 яблука середнього розміру, 125 гр вівсянки довгого варіння, 125 мл води, 75 гр меду, 5 гр псиліуму (за бажанням, дає більше в’язкості), пів чайної ложки кориці, сода на кінчику ложки, 1 ст.л лимонного соку та 15 мл рослинної олії.

"Вівсяні пластівці довгого варіння подрібнюємо у блендері. Яблука нарізаємо тонкими шматочками. Сорт яблук будь-який. Перекладаємо їх у тарілку і збризкуємо лимонним соком", - розказала Наталія.

Дієтична шарлотка від Наталії Могилевської

"Змішуємо у глибокій ємності всі сухі інгредієнти. У складі є псиліум – це лушпиння подорожника. Їх можна і не додавати. Кориця за смаком, дрібка солі, сода, олія та вода. Додаємо мед або будь який солодкий сироп (наприклад, сироп агави)", - зазначила артистка.

Могилевська попередила: тісто вимішуємо тісто, зволікати не можна, оскільки воно густіє.

"Форму змащуємо олією, викладаємо частину тіста, далі яблука, знову тісто і другий шар яблук. Відправляюємо в духовку випікатися при температурі 180° на 50 хвилин. Перевіряйте готовність", - порадила зірка.

Наталія Могилевська приготувала шарлотку

Красиво вже на етапі приготування

До речі, до такої шарлотки смакуватиме "секретний осінній напій", рецептом якого свого часу теж ділилася Могилевська.

Нагадаємо, нещодавно ТаблоID склав добірку немарудних, але смачнющих пирогів від українських зірок.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів