Сурі Круз 18: інсайдер розказав, як дівчина ставиться до зіркового батька

20 квітня, 11:50

Доньці американських акторів Тома Круза та Кеті Холмс Сурі 18 квітня виповнилося 18 років. Дівчина тепер офіційно перестала мати з батьком будь-які відносини, навіть юридичні, а саме - отримувати аліменти у розмірі 400 тисяч доларів на рік.

Про це пише Daily Mail.

Зазначається, що своє повноліття Сурі відсвяткувала без батька, бо, як відомо, Круз не спілкується з донькою протягом останніх 12 років.

Сурі з подругою в її день народження
Сурі з подругою в її день народження

Дівчину зазнімкували з квітами у Нью-Йорку

Дівчину зазнімкували з квітами у Нью-Йорку

Такий вигляд має Сурі у свої 18 років

Такий вигляд має Сурі у свої 18 років

За словами інсайдера, Сурі чітко вирішила, що Тома для неї не існує.

"Сурі не буде спілкуватися зі своїм батьком, незважаючи на те, що їй 18. І навіть, якщо він подзвонить - вона не відповість. Тома не існує ні для Кеті, ні для Сурі. Його донька не хоче покладатися на нього ні в чому. Для неї і батько, і мати - Кеті", - сказало джерело.

До слова, зі своєю мамою дівчина дуже близька. Вони частенько потрапляють у об'єктив папараці на прогулянках та шопінгу.

61-річний Том Круз на премії Оскар

61-річний Том Круз на премії "Оскар"

Фото Getty Images

Інсайдери стверджують, що Сурі ще не обрала собі професію, однак вона бажає залишатися звичайною громадянкою, уникаючи публічності, у якій росла з самого малечку.

Цікаво, що акторка Дакота Фанінг нещодавно зізналася, що Том дарує подарунки їй на кожний день народження, починаючи з 2005 року.

Як відомо, причиною такої поведінки актора щодо своєї доньки може бути віра. Актор сповідує так звану саєнтологію (релігійний рух, який заснований письменником-фантастом Роном Габбардом у 1950-х роках, - ред.).

До речі, саме віра вбила клин у стосунках Тома та Кеті.

Нагадаємо, нещодавно Том Круз познайомився із дітьми росіянки Ельсіни Хайрової, однак невдовзі після цього розійшовся із нею.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів