"Іноді каже, що вульгарно": дружина Остапчука про його реакцію на її оголені фото та про те, чому від нього "морозилась"

12 лютого, 14:00

Шоумен Володимир Остапчук та його третя дружина Катерина Полтавська не приховують, що їхній роман розвивався блискавично і вони одразу з'їхалися. Та виявляється, після першої зустрічі дівчина деякий час "морозилася".

Чому так і яку роль у їхній із Вовою лавсторі зіграв суп, 23-річна блогерка розказала, відповідаючи на питання підписників у Insta-сторіс. А ще вона пояснила, як ставиться 39-річний чоловік до її періодичних оголень у соцмережі.

Через декілька днів Володимир і Катерина відзначатимуть першу річницю свого весілля

Через декілька днів Володимир і Катерина відзначатимуть першу річницю свого весілля

Зі слів Полтавської, після знайомства в Instagram Остапчук запросив її на вечерю.


"Ніхто з нас не сприймав це як побачення. Просто дружня вечеря. Ми проговорили годин п'ять. У кінці вже було розуміння, що ми не будемо дружити", - пригадала Катерина.є

"Я після цієї зустрічі морозилася деякий час, тому що мене бентежила різниця в віці. Потім я погодилася на другу зустріч. Він дав мені на ній ключі від квартири. На наступний день я запропонувала приготувати йому суп (з козирів зайшла). Приїхала, поки він був на зйомках, до нього. І більше не повернулася додому", - розказала вона.

Різниця в віці дівчину спочітку бентежила, а потім перестала

Різниця в віці дівчину спочітку бентежила, а потім перестала

Молодиця підкреслила, на цей момент Володимир уже був офіційно розлучений із попередньою дружиною Христиною. Нагадаємо, в один і той самий день, 4-го жовтня Остапчук із Полтавською святкують річницю своїх стосунків, а Христина Остапчук - річницю розірвання шлюбу з Вовою.

Що ж до пікантних фото, які Катя любить постити, то виявляється, Володимир іноді вважає їх вульгарними, але коханій вдається його переконати.

Полтавська також відповіла на запитання, як скинула вагу: Стрес, нерви, відсутність часу на їжу. Користуйтеся

Полтавська також відповіла на запитання, як скинула вагу: "Стрес, нерви, відсутність часу на їжу. Користуйтеся"

Як відомо, для Полтавської Остапчук став першим чоловіком, із яким вона поцілувалася (і не лише). Торік блогерка розповідала, як змінилася завдяки йому.







Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів