Остання спроба примирення провалилася: у Лопес і Аффлека готові папери на розлучення - інсайдери

1 серпня, 12:30

На жаль, голлівудське подружжя Бен Аффлек та Дженніфер Лопес таки не разом.

Як пише Daily Mail, посилаючись на численних інсайдерів, пара має намір розлучитися і вже підготувала всі документи. Ба більше, зробило це ще місяць тому.

"Всі папери заповнені, але не подані... Вони чекають правильного моменту, щоб оголосити про це. Тоді вони виголосять спільну заяву, в якій йтиметься про те, як багато в них любові один до одного та як вони боролися, щоб все спрацювало, але не впоралися", – сказало одне з джерел.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек

Вони не змогли знайти компроміс

фото GETTY IMAGES

"Чесно, кінець кінцем вони не змогли прийти до компромісу. Все, що було між ними – у минулому. І вони обоє це прийняли", – додало воно.

Як відомо, пара у липні "відзначила" дворіччя шлюбу. Дженніфер і Бен утрималися від публічних вітань та провели той день порізно. Також актор не з’явився на дні народження поки ще дружини.

Натомість в той день він придбав собі окремий будинок за 20 мільйонів, яке у ЗМІ назвали "холостяцьким лігвом".

Нагадаємо, оточення Аффлека та Лопес довгий час намагалося їх помирити. Спершу на діалог їх наштовхувала ексдружина актора Дженніфер Гарнер. Але згодом, подейкують, їй набридло бути сімейним терапевтом у цій історії.

Також за возз’єднання подружжя топили і їхні діти. Інсайдери, близькі до родини "Бенніфер", розповідали, що ті хочуть лишитися сім’єю і вважають один одного дуже близькими.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів