Таки пара: усміхнених Купера та Хадід зазнімкували у Нью-Йорку

2 лютого, 17:30

Новоспечена солодка парочка Джіджі Хадід та Бредлі Купер дедалі частіше потрапляють під приціл папараці.

Днями 28-річну модель та 49-річного актора знову підловили на вулиці у Нью-Йорку. Обидва посміхалися та виглядали щасливими.

Хадід вигуляла кежуальний лук із джинсами, курткою та білою футболкою, які доповнила лакованими туфлями. Тоді як Купер обрав класичні світлі джинси та чорну куртку.

Прихильники актора та моделі вже спостерігали їхній дебют за руки у повсякденному житті. Хтозна, можливо, незабаром побачимо пару на червоному хіднику?

Прихильники актора та моделі вже спостерігали їхній дебют "за руки" у повсякденному житті. Хтозна, можливо, незабаром побачимо пару на червоному хіднику?

скрін з Instagram

Вперше Джіджі та Бредлі підловили на побаченні у жовтні 2023-го

Вперше Джіджі та Бредлі підловили на побаченні у жовтні 2023-го

скрін з Instagram

До речі, Джіджі та Бредлі нещодавно вперше показалися за руки на людях. Пара у Лондоні прогулювалася вулицями, не ховаючись від фотографів.

Нагадаємо, подейкують, колишня Бредлі Купера, російська модель Ірина Шейк не в захваті від теперішньої пасії актора. Іронія в тому, що багато років тому, ще за часів стосунків із ним, саме Шейк познайомила Хадід із Бредлі. Також, ходять чутки, що вона ще має таємні сподівання на возз’єднання з ним.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів