Інсайдер розповів про стосунки Купера й Хадід, яких знову заскочили разом

10 жовтня 2023, 14:00

Здається, не лише Леонардо ДіКапріо рухається вперед після "недостосунків" із моделлю Джіджі Хадід.

Манекенниця, яку нещодавно помітили на побаченні з голлівудським красенем Бредлі Купером, знову засвітилася у компанії актора.

Як повідомляє Page Six, парочку зазнімкували в машині у Нью-Йорку. Бредлі був за кермом, а Джіджі на пасажирському сидінні поруч.

Здається, актор та модель провели разом деякий час

Здається, актор та модель провели разом деякий час

скріншот з Instgram

Цікаво, що саме в цій машині потенційну пару бачили кількома днями раніше, що наштовхує на думку про проведений разом романтичний вікенд.

Також днями інсайдер видання People привідкрив завісу стосунків між ними.

"Їм весело разом. Вона – незалежна і дуже зайнята. Її дні розписані обов’язками, тому (в їхніх стосунках - ред.) поки нема нічого серйозного… Водночас, в них багато спільного, тому, можливо, буде якийсь прогрес. Зараз стосунки абсолютно звичайні, але в них обох є діти, кар’єри, власні життя і розуміння того, який в них лайфстайл за цих обставин. Це дуже мило і між ними є захоплення", – сказав інсайдер.

28-річну Джіджі вже не вперше помічають у компанії актора

28-річну Джіджі вже не вперше помічають у компанії актора

фото з Instagram

Як відомо, Бредлі Купер давній друг Леонардо ДіКапріо, з яким Джіджі Хадід приписували роман. Подейкують, що після інтрижки з нею ДіКапріо почав зустрічатися з іншою моделлю.

48-річний Бредлі Купер добре дружить з ексом Джіджі Хадід Леонардо ДіКапріо

48-річний Бредлі Купер добре дружить з "ексом" Джіджі Хадід Леонардо ДіКапріо

фото Getty images

Бредлі Купер, до речі, нещодавно опинився у центрі чуток щодо возз’єднання з матір’ю своєї дочки, російською моделлю Іриною Шейк. Причиною для таких розмов, став спільний відпочинок ексів, під час якого Шейк показалася топлес.

Нагадаємо, Джіджі Хадід нещодавно відзначила день народження дочки Каї. Її модель народила у стосунках з музикантом Зейном Маліком. Подейкують, із батьком дитини Джіджі розійшлася, бо той підняв руку на маму моделі.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів