Не просто паска: Хіменес-Браво поділився покроковим рецептом крафіна до Великодня. Відео
Ресторатор та відомий телекухар Ектор Хіменес-Браво до Великодня поділився рецептом паски-крафіна.
В своєму Instagram кухар запостив відео, де покроково показав, як готувати головний смаколик святкового стола.
Для приготування опари знадобиться: молоко — 200 мл; цукор — 1 ст.л; 7 г сухих або 21 г свіжих дріжджів; борошно — 1 ст.л.

Для тіста: яйце — 1 шт + 2 жовтки; цукор — 100 г; дрібка солі; вершкове масло — 80 г; ванільний ароматизатор; борошно — 450-500 г.
А для начинки лише 100 г родзинок і 60 г вершкового масла.
Спершу робимо опару: змішуємо молоко, цукор, дріжджі та частину борошна.


Накриваємо плівкою та настоюємо
Другий крок - тісто. Замішуємо його зі всіх вищеперелічених інгредієнтів, накриваємо плівкою та ставимо підійти.


Додаємо в тісто вже готову опару


Розділяємо на частини, розкачуємо, змащуємо маслом, додаємо родзинки та формуємо


Ставимо в форму і в тепле місце на 40 хв і випікаємо при температурі 180° протягом 35 хвилин.

Нагадаємо, минулого року рецептом своєї першої паски ділилася травесті-діва Монро. А кілька років тому Петро Олексійович показував рецепт паски від його дружини (на той момент першої леді).