Хетевей у мереживному ліфчику та прозорому латексі знялася для глянцю та згадала, як її назвали не сексі

25 березня, 17:30

Американська актриса Енн Хетевей стала героїнею нової обкладинки видання Vanity Fair.

Для стильної зйомки зірка приміряла чимало витончених образів із пікантними деталями, а для головного фото-каверу попозувала із глибоким декольте та в бюстгальтері.

Хетевей доповнила витончене вбрання яскравим мейкапом

Хетевей доповнила витончене вбрання яскравим мейкапом

фото NORMAN JEAN ROY

Крім фотосету актриса також дала інтерв’ю. У ньому Хетевей поміркувала про хейт в мережі (з яким, на її думку, може зіштовхнутися кожен), а також розповіла про момент на початку кар’єри, коли їй сказали, що вона не сексуальна.


Зокрема, Енн не приховує, що з осторогою ставиться до соцмереж та заяв у них.

"Ти не хочеш сказати нічого такого, що могло б спровокувати неправильну реакцію. І одночасно не хочеш казати нічого, що могло б бути інтерпретовано неправильно", – поміркувала вона.

Енн знялася також напівоголеною

Енн знялася також напівоголеною

фото NORMAN JEAN ROY

Хетевей зізналася, що на світанку акторської кар'єри багато людей радили їй відмежуватись від свого публічного амплуа. Мовляв, на публіку бути однією людиною, а в житті – іншою. Проте, це – не її метод.

"Я нічого не роблю наполовину. Якщо я чимось захоплююсь, то роблю це абсолютно і повністю. Частково в такий спосіб я можу сказати, чи нормально себе почуваю. Тобто, коли я готуюсь (до ролі - ред.) на найвищому рівні і в мої голові звучить критика. Заспокоїти цього внутрішнього критика можна, сказавши собі, що зробила все, аби підготуватися якнайкраще", – розповіла зірка.

"Всі поради, які мені давали були спрямовані на мій захист. Мені казали: "Всі довкола небезпечні і всі намагатимуться від тебе щось отримати". Люди ще тоді радили мені одягти "броню" і тримати дистанцію, мати, скажімо, двох різних себе. Мені такий спосіб здається надзвичайно заплутаним. Тому я так і не роблю. Я не маю "броні" на собі. Ми живемо у такому брутальному, іронічному, постмодерніському моменті, коли кожен вважає, що якщо ти щирий, то в тобі багато лайна", – сказала актриса.

фото NORMAN JEAN ROY
фото NORMAN JEAN ROY

Хетевей також пригадала період, коли за нею в мережі ходила слава токсичності. Тобто чутки щодо того, якою вона є на знімальному майданчику та в роботі зі знімальною командою.

"Багато людей просто не давали б мені ролі, якби їх хвилювала моя "токсичність" у соцмережах. В мене тоді був янгол-охоронець – Крістофер Нолан. Йому було абсолютно все одно (на чутки - ред.) і він затвердив мене на одну з найпрекрасніших ролей. Я взяла участь в одному з найкращих фільмів”, – пригадала вона, маючи на увазі стрічку режисера "Темний лицар повертається" та їхню пізнішу співпрацю в "Інтерстелларі".

"Не знаю, чи в курсі він, що в той момент прикрив мою спину. Проте саме цей ефект (фільми - ред.) мали. І моя кар’єра тоді не пішла на спад, так як могла б, якби я не знялася в нього”, – додала Енн.

Зірка приміряла також звабливі луки

Зірка приміряла також звабливі луки

фото NORMAN JEAN ROY

У розмові також не оминули складнощів акторської роботи. Для самої Хетевей складним періодом був 2015-й рік. Тоді вона пережила викидень. Однак не говорила про це публічно та на роботі. Натомість, поринувши з головою у акторство їй довелося грати дуже непросту роль у театрі.

"То був перший раз, коли (робота - ред.) не допомогла (пережити - ред.). Я грала в п’єсі, в якій мені треба було народжувати дитину на сцені. Кожного разу", – сказала вона.

фото NORMAN JEAN ROY

Зірка також вважає, що за її багаторічну кар’єру чимало речей змінилося в індустрії.

"Молодих чоловіків заохочували слідувати своїм бажанням. Тоді як жінок – бути бажаними. Одна дія – активна, інша – пасивна. Я завжди себе ідентифікувала, як ту, яка діє. Це робило мене непідходящою в певних моментах", – зізналася Хетевей.

фото NORMAN JEAN ROY

Актриса пригадала, як одного разу їй сказали, що вона не сексусуальна. Це сталося, коли їй було за 20-ть. І натяк був ніби із зовнішністю, як в неї, популярною акторкою не стати. Зі слів зірки, така оцінка її здивувала.

"Я сказала щось накшталт: "Я ж Скорпіон. Я знаю, якою можу бути в суботу ввечері"… Чоловічий погляд у ті часи був домінуючим, широко розповсюдженим та незрілим", – пригадала Хетевей.

В інтерв'ю актриса пригадала, як їй сказали, що вона не сексуальна

В інтерв'ю актриса пригадала, як їй сказали, що вона не сексуальна

фото NORMAN JEAN ROY

Не обійшли стороною і відмову актриси від алкоголю. Енн зізналася, що це не просто рішення, яке вона прийняла через фізичні причини. Насправді, це сталося в момент, коли вона почала піклуватися про своє ментальне здоров’я.

"Мій особистий досвід у плані відмови від алкоголю – без нього все краще. Для мене це (алкоголь - ред.) було поглинаючою річчю. А я не люблю, коли мене щось поглинає… Я прийняла чимало рішень щодо свого способу життя, аби підтримати своє ментальне здоров’я. Я перестала робити речі, які мене спустошують чи можуть призвести до погіршення. До речі, сюди ж відносяться соцмережі", – підсумувала вона.

Нагадаємо, у попередньому матеріалі ми розповідали, як Енн Хетевей готується до виходів на парадний хідник.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів