"Пишаюся бути ізраїльтянином": Галкін показав, як його з Пугачовою діти ховаються в бомбосховищі. ВІДЕО

9 жовтня 2023, 16:00

Російський гуморист Максим Галкін спростував чутки про те, що вони з дружиною Аллою Пугачовою та двома дітьми втекли з Ізраїлю, злякавшись війни.

Шоумен записав відео, в якому заявив, що пишається бути з Ізраїлем в цю нелегку хвилину, та показав сина Гаріка і дочку Лізу в бомбосховищі під час обстрілу.

Також Галкін повідомив, що у них з Аллою давно є паспорти Євросоюзу, і вони могли обрати будь-яку країну для життя, але він захотів саме Ізраїль.

Ліза з Гаріком у бомбосховищі, яке радше схоже на звичайну кімнату

Ліза з Гаріком у бомбосховищі, яке радше схоже на звичайну кімнату


"Понад 1,5 року тому ми поїхали з росії в Ізраїль. Це був свідомий вибір... Ми обрали Ізраїль, тому що я дуже люблю цю країну, тому що мені тут спокійно, тому що ми з Аллою почуваємося тут своїми, не чужими. Так само, як ми завжди почувалися в росії", - зауважив Максим.

"Я - єврей по мамі, це частина мене, тому ми обрали Ізраїль. І жодної хвилини про це не шкодували. І сьогодні, в ці тяжкі і гіркі для Ізраїлю дні, ми тут. Ми навіть не розглядали можливість кудись поїхати, хоча вона є. Аеропорти відкриті, авіакомпанії літають. Полетіти можна, але ми не летимо", - запевнив Галкін.

Я записую це відео, щоб роз'яснити та спростувати деякі чутки. Для мене це важливо.  Я не відповідаю ботофермі. І не рівняю її з російським народом і всією Росією. Буду боротися за те, щоб у Росії було інше обличчя. А воно є. Більшість росіян розуміють де добро і де зло, і знають правду, - заявив Галкін на початку відео

"Я записую це відео, щоб роз'яснити та спростувати деякі чутки. Для мене це важливо. Я не відповідаю ботофермі. І не рівняю її з російським народом і всією Росією. Буду боротися за те, щоб у Росії було інше обличчя. А воно є. Більшість росіян розуміють де добро і де зло, і знають правду", - заявив Галкін на початку відео


Також шоумен додав, що якби він служив в армії Ізраїлю чи мав військовий досвід, він би пішов захищати країну. А так - він знайде інший спосіб їй допомогти.

Галкін також розповів, що Ліза з Гаріком навчаються на івриті, бо він хотів, аби діти розмовляли цією мовою. І сам він теж вивчає іврит.

"Я пишаюся, що я ізраїльтянин. І я сподіваюся, що колись так само буду пишатися, що я росіянин", - зауважив Максим.

Нагадаємо, 5-го березня 2022 року стало відомо, що Галкін і Пугачова з дітьми виїхали з росії до Ізраїлю. Відтоді подружжя живе там. Співачка приїздила до росії вілтку 2022, але згодом повернулася до чоловіка в Ізраїль.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів