Режисер Євробачення Нєнов побачився з мамою вперше за 2,5 роки. ФОТО

24 листопада 2023, 15:50

Креативний директор Євробачення 2023 від України, режисер-постановник Герман Нєнов не бачив свою маму Анжеліку понад 2,5 роки.

І ось нарешті мама з сином зустрілися в Ніцці, куди Герман приїхав на Дитяче Євробачення.

За словами Нєнова, за декілька днів до повномасштабного вторгнення він мав летіти в Одесу, щоб нарешті зустрітися з мамою, яку довго не бачив через свій напружений графік. Рейс скасували, мама виїхала з країни, і відтоді Герману не вдавалося зустрітися з нею.

У Германа така стильна мама

У Германа така стильна мама


"Я більше двох років не бачив маму і сміливо можу сказати, що сьогодні - один з найщасливіших днів мого життя! Сьогодні через війну ми живемо в різних країнах. І ми дуже чекали цієї можливості знову зустрітись і обійняти один одного. Я дуже щасливий", - зізнався він.

Нєнов поділився щастям від зустрічі з мамою

Нєнов поділився щастям від зустрічі з мамою

"Тепер я на декілька днів можу знову відчути себе дитиною, яка поряд з найдорожчою людиною - зі своєю мамою. Адже біля своїх батьків ми завжди діти, скільки б років нам не було! Дитяче Євробачення допомагає дітям здійснити їх мрії. Здійснилась і моя мрія. Мамулю! Люблю тебе дуже сильно і обіймаю! Дякую за все!", - написав 34-річний Герман у соцмережах.

Нагадаємо, на минулому Євробаченні у Ліверпулі, де Нєнов був режисером українських виступів, не було Руслани, яка принесла Україні перемогу у конкурсі 2004-го року. Герман тоді зауважив, що вони з командою обирали артистів не за особистою симпатією, а за концептуальністю шоу.
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів