"Весілля буде пізніше": Козловський у день 39-річчя оголосив про одруження

6 березня, 10:13

Співак Віталій Козловський, який нині служить у ЗСУ, приголомшив новиною.

У день свого 39-річчя він повідомив, що одружився.

"Сьогодні мені 39. Минув рік, який перевернув моє життя… Коли опиняєшся за крок від смерті, цінності змінюються полярно – хочеться спішити жити, спішити любити, насолоджуючись кожною миттю, проведеною з найріднішими і найважливіше не відкладати на потім. Скажу всесвіту лише одне: Дякую", - написав Віталік у мережі та виклав фото рук з обручками.

Козловський здивував новиною про шлюб

Козловський здивував новиною про шлюб


Як розповів артист у програмі "ЖВЛ", одружився він нещодавно, але ім'я коханої поки приховує.

"На все свій час, і я думаю, що це достатньо інформації для того, аби зрозуміти, чим і як я зараз живу. Вона в мене свідома дуже. Все, що від душі, воно щире і надовго. Я вірю в це і хочу, щоб так було", - зауважив Віталій.

Також Козловський запевнив, що саме в дружині знайшов те, що шукав роками.

"У мене було багато стосунків. Вони по-різному переживалися, не треба нічого очікувати, нічого шукати. Мені все зрозуміло. Святкувати будемо пізніше, поки що ще не час для гучних таких свят, бо весілля треба гуляти прям правильно. Треба запросити усіх родичів гарбузових, як то кажуть, і близьких, і далеких, і всіх-всіх об'єднати на цьому святі життя. І це буде!", - зазначив він.

Також співак розповів, що вони з коханою розписалися майже одразу після пропозиції.

"Нікого не попереджували. В родинних групах були відправлені фотографії рук з обручками. Всі були в шоці. Мама дуже зраділа. У моєму житті зараз все спонтанно. Мені здається, спонтанність - сестра щирості", - зізнався Козловський.

Козловський заінтригував таємничою дружиною
Козловський заінтригував таємничою дружиною

До слова, хоч Віталій і каже, що мав багато стосунків, ЗМІ активно писали лише про один його гучний роман - із Раміною Есхакзай. Парочка навіть була заручена. У вересні 2017-го Раміна і Віталік розійшлися, причому не без скандалу. Есхакзай навіть сумнівалася в орієнтації Козловського.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів