Дружина Мірошниченка розповіла про пережитий викидень та ставлення до абортів

26 жовтня 2023, 16:00

Дружина ведучого Тімура Мірошниченка Інна, яка нещодавно оголосила, що збирається усиновити ще одну дитину, розповіла про власний досвід втрати малюка.

Виявляється, перед народженням 5-річної Мії та 3-річного Марка Інна пережила викидень.

Про це вона розповіла у своєму Instagram, відповідаючи на запитання підписниці щодо того, як пережити втрату дитини на 18-му тижні.

"Наша перша вагітність теж перервалася. Просто прийняти. Більш "сухий" аргумент – кожна 5-6 вагітність не завершується пологами. Більш "глибокий" – у цієї дитини була коротка місія. Щось “підсвітити” у вас. Вона її виконала і пішла чекати своє інше втілення. Так мало статися і все. Дайте собі час прожити біль, відпустити і рухайтесь далі. Ви не уявляєте, як багато жінок навколо вас прожили те саме. Ви – не одна! Все буде добре! Головне – не звинувачувати себе", – відповіла Інна.

Інна розповіла про особисте
Інна розповіла про особисте
скріншот зі сторіс Instagram

Вона також розповіла, як ставиться до аборту.

"До появи дітей я вважала Це абсолютним правом жінки розпоряджатися своїм тілом. Але коли чуеш серцебиття на 8 тижні... Коли відчуваєш рухи… То я зрозуміла для себе, що це – життя. І я не можу його відібрати.

Це інша душа в моєму тілі. Якщо що, то розмов про аборт не було. То просто філософські роздуми. Але я не засуджую жінок, які роблять аборти. 3 розумінням і співчуттям (бо вони теж проживають втрату). Це їхній вибір”, – пояснила дружина Мірошниченка.

Також жінка поділилася думкою щодо абортів

Також жінка поділилася думкою щодо абортів

скріншот зі сторіс Instagram


Нагадаємо, у липні цьогоріч Мірошниченки нарешті усиновили хлопчика на ім’я Марсель після багатомісячної бюрократичної тяганини. Своє 2-річчя дитина відсвяткувала вже у новій родині.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів