"Фантастична жінка" Мірошниченка поїхала мовчати, а він влаштував їй сюрприз у холодному й брудному потязі

9 жовтня 2023, 15:00

Дружина телеведучого Тімура Мірошниченка Інна гайнула в Карпати, де проведе п'ять днів у найідеальніший спосіб, який лише може собі уявити багатодітна мама: в тиші.

У потязі дорогою до ретриту, де на неї чекали йога та аскеза мовчання, Інна зустріла своє 36-річчя.

Як привітав її коханий, жінка розказала в Instagram.

Інні якраз у потязі виповнилося 36

Інні якраз у потязі виповнилося 36


"Привіт, мої 36! Ми зустрілися з вами в дуже холодному і брудному поїзді, але з моментами, які нагадують, що насправді важливо. Наприклад, стук о 8:20 в купе і курʼєр з квітами, який забіг на невідомій станції", - поділилася Інна.

"Я вже знаю, що щастя в середині, а не зовні. І що найважливіші слова можна сказати, не промовивши ані слова. Я знаю, що я більше, ніж я про себе мріяла. Але що найбільше ще попереду. Я побажаю собі завжди і за будь-яких обставин любити життя і дякувати. І памʼятати, що все навколо - це твоє відображення. З днем народження мене", - підсумувала вона.

У Мірошниченко вийшов насичений ранок

У Мірошниченко вийшов насичений ранок

Тімур придумав, як порадувати кохану

Тімур придумав, як порадувати кохану

Тімур теж адресував іменинниці теплі слова в соцмережі.

"З Днем народження, Кохана! Кожного дня… Вчусь у тебе рішучості, наполегливості, цілеспрямованості. Захоплююсь силою, розумом, всеосяжністю. Ти дійсно фантастична жінка, дружина і мати! Люблю тебе понад усе! І твоє щастя - мій головний пріоритет у житті!", - зізнався він.

Дружина телеведучого поїхала у ретрит

Дружина телеведучого поїхала у ретрит

Нагадаємо, телеведучий та юристка одружилися в січні 2018-го, а вже влітку стали батьками первістка - дівчинки Мії. В 2020-му в Тімура з Інною з'явився хлопчик Марко, а влітку 2023-го їхня родина поповнилася прийомним сином Марселем.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів