зірковий факап-стендап

Баляндраси

"Вона буде надзвичайною мамою": інсайдер розповів про плани 60-річного Пітта побудувати сім'ю з коханою

21 червня, 17:00

Голлівудський актор Бред Пітт, двоє дочок якого нещодавно демонстративно відмовилися від його прізвища, переживає непрості часи.

Однак, як переконує близький до актора інсайдер, основною підтримкою у такій складній ситуації залишається його дівчина Інес де Рамон. І саме з нею зірка готовий рухатися далі.

Як пише Daily Mail, актор вважає, що питання дітей у його житті все ще може бути відкритим.

"Це спустошливо для Бреда – те, що в нього немає фактично стосунків із дітьми, але Інес стала для нього справжнім джерелом підтримки та комфорту. І це зближує їх ще більше. Мати більше дітей – це не поза обговоренням. Інес – молода і Бред казав, що він стовідсотково підтримає її, раптом якщо вона захоче дітей. Йому подобається ідея побудувати нове життя з Інес, і все можливо", – сказало джерело.

Бред Пітт 2024

Актор має серйозну підтримку

фото getty images

"Бред казав, що Інес буде надзвичайною мамою. Вона терпляча, має легкий характер і прекрасне почуття гумору. Іншими словами, їхні стосунки плавні та без драми. Він з Інес надовго", – додав інсайдер.

Цікаво, що раніше інсайдери вже розповідали про готовність Бреда завести дитину з коханою. Пара, яка зустрічається з осені 2022-го, у лютому почала жити разом.

Дівчина Бреда Пітта Інес де Рамон

Пітт не виключає, що може завести дитину із де Рамон

фото з соцмереж

Як відомо, актор із дівчиною вже неодноразово виходили у світ, тому фанам залишається лише чекати офіційного дебюту на парадному хіднику.

Нагадаємо, раніше близький до Пітта інсайдер розповідав, як Бред сприйняв відмову дітей носити його прізвище.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів