Інсайдер розповів, як кохана Пітта реагує на його судову війну з Джолі

11 квітня, 16:15

Американський актор Бред Пітт після нової сторінки скандальної судової тяганини з ексдружиною Анджеліною Джолі не втрачає оптимізму. І причиною цьому є його дівчина Інес де Рамон.

Як пише People, посилаючись на власне джерело, нещодавні звинувачення Джолі в аб'юзі, який начебто був в їхніх стосунках до карколомного інциденту у літаку, сильно засмутили чоловіка.

"Давнішня драма з Енджі насправді стала звичною для нього. Особливо судова тяганина та звинувачення в аб’юзі. Для нього це було дійсно стресово – раз за разом захищатися і відстоювати (свою позицію - ред.). Але оскільки ситуація, здається, не змінюється, він намагається рухатися далі", – сказав інсайдер.

Актор вирішив рухатися далі

Актор вирішив рухатися далі

фото getty images

До речі, важливим джерелом підтримки для Пітта була і є його кохана Інес де Рамон.

"Хоча Бред і оточений друзями, яким довіряє, йому впродовж років було дуже самотньо. Спільне життя з Інес робить його дуже щасливим. Вона – чудова. В неї нема такого багажу від попередніх стосунків, тож вона може його просто підтримувати", – додав інсайдер.

Інес підтримує Бреда у складний перріод

Інес підтримує Бреда у складний перріод

фото з соцмереж

Як відомо, Пітт не так давно з’їхався з де Рамон. А невдовзі до них також переїде дочка актора Шайло. Подейкують, Джолі не зраділа такому рішенню дитини.

Нагадаємо, нещодавно Пітт відмовився продовжувати судову боротьбу за опіку над дітьми.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів