зірковий факап-стендап

Баляндраси

"Це – не її цирк": інсайдер розповів, як ексдружина Аффлека відреагувала на його драму з Лопес

3 липня, 11:00

Здається, ряди союзників голлівудського актора Бена Аффлека у контексті його стосунків зі співачкою Дженніфер Лопес рідшають. Актор на тлі краху шлюбу з артисткою знайшов підтримку в особі ексдружини Дженніфер Гарнер. Але і їй, схоже, терпець урвався.

Як пише Daily Mail, посилаючись на власного інсайдера, Гарнер більше не братиме участі у цьому "цирку".

"Джен нещодавно сказала все Бенові. Щось на кшталт "Вибач, але розрулюй це сам". Для неї вся ситуація ставала дедалі неприємнішою, адже це повертало її власні спогади про їхнє розлучення", – сказало джерело.

Дженніфер Гарнер і Бен Аффлек

Колишня дружина Аффлека більше не хоче брати участь у вирішенні його проблем

фото GETTY IMAGES

"Впродовж їхнього з Беном шлюбу були моменти, коли Джен почувалася другим номером після Джей Ло. Навіть попри те, що він не спілкувався з нею роками. Гарнер дуже здивувалася тому, наскільки публічною людиною він став, після відновлення стосунків з Лопес. Адже Бен завжди був людиною, яка хотіла лишатися осторонь публічності", – додав інсайдер.

"Дженніфер (Гарнер - ред.) відкрила свої двері та свій дім назустріч Джей Ло, бо рухається далі. Вона турбується про їхніх дітей і те, як вся ця ситуація на них повпливає. Але врешті решт це – не її цирк… і з неї досить грати для свого колишнього чоловіка та його нової дружини роль сімейного консультанта", – сказав інсайдер.

До речі, раніше подейкували, що саме Гарнер була проти розлучення Аффлека з Лопес. Вона намовляла колишнього чоловіка помиритися з дружиною та не доводити все до розлучення.

Також, як відомо, Аффлек переїхав до будинку, що майже по сусідству з домом ексдружини.

Нагадаємо, раніше близький до Джей Ло інсайдер розповідав, хто з її оточення не любить Аффлека.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів