"Втратив своїх дітей": інсайдер розказав про реакцію Пітта на відмову дочки від його прізвища

4 червня, 13:00

Не встигли фанати колись найяскравішої пари Голлівуду Анджеліни Джолі та Бреда Пітта обговорити новину про те, що їхня 18-річна дочка Шайло відмовилася від прізвища батька, як у ЗМІ взнали, що сам актор думає з цього приводу.

Про це, із посиланням на ексклюзивного інсайдера, розповіло видання People.

"Він знає і засмучений через рішення Шайло відмовитися від його прізвища. Він ніколи не відчував більшої радості у житті, ніж у день, коли вона народилася. Він завжди хотів доньку", – сказав інсайдер.

Бред Пітт відреагував на зміну прізвища дочки

Цікаво, що ж такого наробив Пітт, аби діти почали так вчиняти з його прізвищем

фото GETTY IMAGES

"Нагадування, що він втратив своїх дітей, звісно, важко переноситься Бредом. Він любить їх і сумує за ними. Це дуже сумно… Він так само щасливий з Інес, але ситуація з дітьми робить йому боляче", – додало джерело видання.

Реакція Пітта на відмову дочки від його прізвища
18-річна Шайло, подейкують, найняла адвоката
фото GETTY IMAGES

Як відомо, нещодавно молодша дочка акторів Вів’єн також начебто відмовилася від прізвища тата. А старша Захара під час церемонії вступу до університету теж представилася лише прізвищем мами.

До речі, подейкують, що Енджі за роки судової війни з ексом чимдуж отруювала дітей ненавистю до батька. Мовляв, старшому сину Паксу в день його 15-річчя вона заявила, що Пітт не хотів його усиновлювати.

Нагадаємо, раніше ходили чутки, що Пітт готовий завести дитину зі своєю дівчиною Інес де Рамон.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів