Білик покликали заміж просто посеред концерту: що було далі. ВІДЕО

15 листопада 2023, 13:15

Співачка Ірина Білик незабаром може покинути лави найзавидніших зіркових наречених України. 53-річна артистка просто під час свого концерту отримала пропозицію вийти заміж.

Із оберемком троянд та обручкою претендент на руку і серце Ірини вийшов до неї на сцену. Ставши на на одне коліно, чоловік, якого звати Микола Онищук, запитав Білик, чи стане вона його дружиною.

Ірину Білик ошелешили пропозицією руки та серця

Ірину Білик ошелешили пропозицією руки та серця

Скріншоти з Instagram

"Напевно, всі можуть подумати, що ми в якомусь шоу. Для мене кохання - це і вірність, чесність. Обов'язково чесність. Мені б дуже хотілось мати такого чоловіка як ти. Але ж ми зовсім не знайомі, але я просто бачу тебе в залі і я дуже щаслива, коли ти зі мною на всіх концертах", - відповіла співачка.

"І зараз я подумала, ну це буде неправильно - сказати людині, яка мене любить, і яка мені теж подобається, до речі... Це буде дуже неправильно сказати "ні", - зізналася Ірина.

Відео Білик поділилася у Instagram.

"Давно ніхто не робив мені пропозицію руки і серця! Як вважаєте, чи можна виходити заміж наосліп? Що порадите?", - запитала вона підписників.

Але схоже, рішення Ірина вже прийняла. У сторіс, які опублікував Микола, він таки надягає обручку зірці на руку.

Глядачі тим часом кричали Гірко!

Глядачі тим часом кричали "Гірко!"

"Я навіть не знаю, що сказати, але сказати "ні" я не можу. Ти дуже гарний, у тебе дуже добрі очі...", - сказала Білик.

Невже справді так?

Невже справді "так"?

У Instagram Миколи є фото з кумиркою, яку тепер він зве своєю Ірочкою. Ми будем разом, я знаю..., - написав чоловік у серпні

У Instagram Миколи є фото з кумиркою, яку тепер він зве "своєю Ірочкою". "Ми будем разом, я знаю...", - написав чоловік у серпні

Нагадаємо, на початку 2021-го року Ірина Білик оголосила про розлучення з батьком свого молодшого сина Асланом Ахмадовим. Після того артистка добряче інтригувала широкий загал імовірністю возз'єднання з одним зі своїх зіркових ексів - Дмитром Коляденком.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів