Горова зізналася, чи спілкується з Потапом, а їхній син розказав, як змінилися стосунки з батьком

23 квітня, 13:30

Музичний продюсер та виконавець Олексій Потепенко, він же – Потап, з кожним новим зашкваром все більше дивує своїх фанів. Проте, здається, ці неординарні вчинки ніяк не позначаються на відносинах артиста з його родиною, а саме з 15-річним сином Андрієм.

Детальніше про своє спілкування з батьком хлопець днями розповів у коментарі YouTube-каналу Люкс.ФМ.

"Ви знаєте, у нас погіршилися стосунки, тому що у мене є волосся, а в нього нема. І він дивиться на мене (із заздрістю - ред.) і думає: "Ах ти син". От тільки у цьому погіршилося. А в усьому іншому – ні. У нас з ним гарні стосунки... Ми в контакті. Я до нього приїжджаю", – іронічно відповів Андрій, розставляючи всі крапки над "і".

15-річний Андрій прокоментував свої стосунки з батьком

15-річний Андрій прокоментував свої стосунки з батьком


Колишня дружина Потапа, продсерка Ірина Горова також пояснила, чи сама підтримує зв’язок з ексом.

"Для нас важливо, щоб, не зважаючи ні на що, у сина був батько. Щоб у нього був досвід, поспілкуватися на різні чоловічі теми. Олексій класний батько і нічо не може вплинути на їхні відносини. Але я розумію, що зараз стою ніби з Потапом, який за словом у кишеню не полізе. Гени, звісно…", – сказала Ірина, посміхаючись.

Ірина також розповіла, чи підтримує зв'язок з ексом

Ірина також розповіла, чи підтримує зв'язок з ексом

"Як з ексчоловіком та експартнером ми можемо зідзвонюватись відносно Андрія. Але центр інтересів у нас вже не той. Тому, звичайно, це рідко. Але ми не посварилися. У нього своє життя, у мене інше. Я вважаю, що люди, які кохали один одного, які створювали щось спільне, коли вони хейтять потім, чи розходяться так, що "стріли" (летять - ред.), я вважаю, що це токсично і так не треба. Я можу сказати своє бачення, що так, чи не так. Але це – його життя. Я дивлюсь у майбутнє. І дивитися в минуле, ну навіщо?", – додала вона.

Крім розмов про Потапа, Горова також однозначно відповіла на питання, чи вільне її серце.

"Так (вільне - ред.)… Не можна замовити чоловіка "як з картинки". Має з'явитися кохання. Звичайно, це повинна бути сильна людина, бо поруч зі мною, я думаю, що важко бути, іноді важко. Це має бути сильна людина, якою я надихаюся, яку я поважаю", – підсумувала вона.

Нагадаємо, нещодавно Ірина Горова показала свої досягнення в йозі.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів