"Із нетерпінням чекаємо, наше сонечко": Онуфрійчук розсекретила стать майбутньої дитини. Відео

14 травня, 16:30

Колишня телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка готується до народження первістка, розкрила таємницю: буде в них із чоловіком Алмазом хлопчик або дівчинка.

37-річна зірка тримала інтригу до останнього. Навіть торт та декор на вечірці baby shower, відео з якoї Іванна поділилася в Instagram, був у таких кольорах, щоби максимально всіх заплутати.

Алмаз та Іванна влаштували пишне свято на честь майбутньої дитини

Алмаз та Іванна влаштували пишне свято на честь майбутньої дитини

Пара попросила гостей замість подарунків зробити донати, до яких майбутні батьки додали і власний. Зібрані в результаті 15 тисяч доларів будуть перераховані до благодійного фонду Діти героїв

Пара попросила гостей замість подарунків зробити донати, до яких майбутні батьки додали і власний. Зібрані в результаті 15 тисяч доларів будуть перераховані до благодійного фонду "Діти героїв"

"Ми вже тебе дуже любимо і з нетерпінням чекаємо, наше сонечко", - зізналася Онуфрійчук.

Зворушливим аудіорядом для відео стала промова від імені майбутнього малюка, озвучена дитячим голосом. Закінчується вона словами "ваш синочок".

Буде хлопчик!

Буде хлопчик!

"Наше найбільше у світі щастя. Дякую, що обрав нас своїми батьками, синочок", - написала Іванна.

Фото надане пресслужбою

Нагадаємо, народжуватиме екстелеведуча в одній із клінік Лозанни. Онуфрійчук розказувала, як вони з чоловіком ставляться до партнерських пологів і як вона доглядає за тілом під час вагітності.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів