"Від кохання до ненависті один крок": Камалія натякнула, через що пішла від Захура, який продовжує оплачувати її побут

6 серпня, 11:45

Схоже на те, що провина за крах багаторічного шлюбу співачки Камалії та бізнесмена Мохаммада Захура лежить на чоловікові.

Як зізналася 47-річна зірка в інтерв'ю "Слава +", Захур її образив. Вона ж, оскільки свого часу була і свідком, і жертвою аб'юзивних стосунків, такого більше не терпить.

"Я зрозуміла, що я дуже вільна духом, і коли на мене починає тиснути чоловік, я закриваюся і просто тікаю. Мене досить отак (клацає пальцями - ред.) образити словом, щоб я пішла. Як трапилось з Захуром", - поділилася Камалія.


Мохаммад Захур

Цікаво, що ж таке примудрився бовкнути Захур?

"Я можу давати шанс, скажімо так. Але я ще за собою можу помічати те, що від кохання до ненависті один крок. От як мені може дуже подобатися людина - потім одне слово чи щось таке, і все, в мене йде відторгнення якесь. Тому для мене найбільше щастя - це бути незалежною", - наголосила вона.

Утім, хай як би не завинив перед Камалією Захур, колишнє подружжя все ж змогло залишитися в теплих стосунках. Чоловік, який забороняє співачці розповідати донькам про розлучення до їхнього повноліття, навіть продовжує допомагати їй фінансово.

"У мене ж завжди чоловік займався фінансовими, побутовими (питаннями): зарплатню виплачувати, все, я навіть цього не торкалася. Зараз він продовжує виплачувати. Я теж не торкаюся", - похвалилася Камалія.

Зі слів артистки, сума, яка потрібна їй на місяць - це мінімум 10 тисяч доларів.

Доньки Камалії та Захура

Експодружжя виховує доньок-двійнят

"Записати нову пісню, заплатити своїй команді, заплатити за утримання моїх коней, щось купити собі з речей, зробити манікюр, педикюр, перукарі", - перелічила вона свої витрати.

Відповіла Камалія й на запитання, хто купляє харчі.

"Зараз за кошт Захура. А коли вони в Лондоні, я сама купую те, що мені потрібно", - зазначила вона.

Нагадаємо, Камалія та Захур не ділили спільне майно, продовжують мешкати під одним дахом - то в Україні, то в Британії - та їздити в сімейні відпустки з 10-річними Арабеллою та Мірабеллою.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів