"Дайте королю спокій": Каньє Вест похвалився дружиною в черговому напівголому луці та пояснив, чому

13 лютого, 11:15

Скандальний американський репер Каньє Вест у соцмережі помилувався своєю дружиною Б'янкою Сенсорі, вбраною в черговий сороміцький аутфіт, що заледве прикривав її принади.

Відео з коханою артист запостив у Instagram аж тричі. А потім записав іще одне, де відповів на негативні коментарі.

Каньє запостив яскраве відео з Б'янкою. А потім ще раз запостив. І ще раз

Каньє запостив яскраве відео з Б'янкою. А потім ще раз запостив. І ще раз

"Ви всі, просто хочу сказати всім, що я навмисне запостив мою дружину тричі. Ось що я кажу: я випустив альбом. А люди у мене в коментарях досі говорять про "Чому ти постиш свою дружину?". Тому, що вона робить мене щасливим. Ось чому ви всі щасливі завдяки музиці, бо щасливий я. Второпали?", - сказав Вест.

Якщо ваша вечірка не схожа на цю, навіть не запрошуйте ТаблоID

Якщо ваша вечірка не схожа на цю, навіть не запрошуйте ТаблоID

"Якщо вам не подобається моя сторінка і не подобається те, що я пощу, йдіть нах*й. Ну серйозно, дайте мені, дайте королю бляха спокій. Мені байдуже, бро. Я поститиму мою дружину стільки, скільки забажаю. Постіть своїх дружин у своїх довбаних Instagram", - запропонував репер.

Меседж про те, що він поститиме Б'янку скільки захоче, Каньє повторив і в підписі до відео.

"Деякі люди не хочуть, щоби ти був щасливим. Хочуть, щоби ти робив щасливими їх. Я вирішив робити щасливим себе і від цього я щасливий", - резюмував артист.

Нагадаємо, днями Б'янка вийшла на люди в самому лише дощовику на голе тіло. Подейкують, вбрання для дружини підбирає особисто Каньє, а ще забороняє їй розмовляти на публіці та користуватися соцмережами.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів