Рідкісний випадок: Кардашян і Веста підловили коло ресторану в Малібу

1 лютого, 15:30

Попри скандальне розлучення американська теледіва Кім Кардашян та репер Каньє Вест, здається, зберегли які-не-які стосунки заради 4-х спільних нащадків.

Принаймні, обоє батьків, які після свого розриву публічно не зустрічалися один з одним, провели вечір разом у компанії старшої дочки Норт.

Як пише The Daily Mail, 10-річна дівчинка влаштувала вечірку для своїх друзів, де були помічені обоє батьків. Веселощі відбулися у ресторані в Малібу. Кім, яку помітили на вході, була одягнена у total black з кроптопу, волохатих штанів й такої ж шуби. Тоді як Каньє не зрадив своєму епатажному стилю та показався із маскою-панчохою на голові.

Кардашян вигуляла тотал лук
Кардашян вигуляла тотал лук

Каньє Вест ще кілька років тому може і здивував би когось таким аутфітом, але не сьогодні

Каньє Вест ще кілька років тому може і здивував би когось таким аутфітом, але не сьогодні

10-річна Норт влаштувала вечірку з друзями

10-річна Норт влаштувала вечірку з друзями

Як відомо, Кардашян подала на розлучення з Вестом у лютому 2021-го. Передувало такому рішенню чимало гучних скандалів, після яких, із чуток, шлюб пари тріщав по швах.

Артист, який страждає на біполярний розлад, подейкуть, намагався врятувати стосунки, але не вийшло.

Цікаво, що Каньє через кілька місяців після остаточного розлучення з Кім знову побіг до вівтаря. Щоправда його стосунки із Б’янкою Сенсорі, яка до шлюбу працювала дизайнеркою у бренді Веста, викликають чимало питань. Зокрема, другу дружину репера називають "копією-заміною Кім", а самого артиста підозрюють в аб’юзі та прагненні тотального контролю над благовірною.

Нагадаємо, раніше Кім Кардашян жалілася, що її 10-річна донька поводиться так, ніби вона єдина дитина в сім’ї.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів