"Я намагаюся вижити": Бекінсейл зізналася, що схудла через стрес і серйозні проблеми зі здоров'ям

27 травня, 11:00

Британська акторка Кейт Бекінсейл емоційно відповіла на чергові закиди відносно своєї худорлявості, якими рясніють коментарі в її Instagram. 50-річна зірка пояснила, що за останній рік її спіткали тяжкі випробування, і це позначилося на її здоров'ї та зовнішності.

Кейт дала підписникам зрозуміти, що порадами на кшталт "піти щось з'їсти" вони їй аж ніяк не допомагають.

"Я дуже сумую. Я бачила, як помирає мій другий тато. Я захворіла через це. Вибачте, що я здаюся вам менш привабливою. Мені насрати", - відповіла Бекінсейл на один із коментарів.

Під останнім відео в Instagram Кейт назбиралося чимало коментарів щодо її змарнілого вигляду. Зірці урвався терпець і вона вирішила відповісти

Під останнім відео в Instagram Кейт назбиралося чимало коментарів щодо її змарнілого вигляду. Зірці урвався терпець і вона вирішила відповісти

Скрін із відео з Instagram Бекінсейл

Під "другим татом" акторка мала на увазі вітчима Роя, який пішов із життя на початку року, пише Daily Mail.

"У моєї мами теж не все гаразд. Я намагаюся змиритися з тим, що побачила, як помирають обидва моїх батька, один, коли мені було 5, другий у січні цього року", - поділилася актриса.

Також Бекінсейл не любить, коли її підозрюють у пластиці

Також Бекінсейл не любить, коли її підозрюють у пластиці

"Я втратила кота, який був моєю спорідненою душею майже 19 років, також торік. Я провела шість тижнів у лікарні через сильне блювання кров'ю через те, що весь рік стрес проїдав діру між моїм (стравоходом) і шлунком", - розказала Кейт, маючи на увазі синдром Меллорі-Вейсса, розриви слизової оболонки шлунка або стравоходу, що виникають при непереборній рецидивуючій блювоті, спричиняючи шлункову кровотечу.

Акторка останнім часом помітно схудла, і на те були причини

Акторка останнім часом помітно схудла, і на те були причини

Також зірка додала, що на тлі "стресу, шоку та горя" в неї відбулося загострення хронічного захворювання, мастоцидозу.

"Що ви собі думаєте про мою зовнішність і те, як я маю виглядати, незалежно від будь-яких обставин у моєму житті та житті моєї родини, неважливо... Я намагаюся вижити в тому, що відчувається як нестерпні втрати, реактивований ПТСР від того, як я, будучи дуже малою дитиною сама уночі знайшла вже майже мертве тіло мого дуже молодого батька, і працюю, щоби підтримувати сім'ю, яка в мене лишилася", - наголосила Кейт.

Батько Бекінсейл, Річард помер від серцевого нападу, коли їй було 5. Як відомо, Кейт дуже близька зі своєю мамою Джуді. В акторки є дочка від актора Майкла Шина, 25-річна Лілі.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів