"Їде дах": Klavdia Petrivna і Маша Кондратенко творчо відповіли на підозри, що вони - одна людина. Відео

"Їде дах": Klavdia Petrivna і Маша Кондратенко творчо відповіли на підозри, що вони - одна людина. Відео

8 серпня, 14:30

Із версією щодо того, що під загадковим образом співачки Klavdia Petrivna може ховатися Маша Кондратенко, можна остаточно прощатися. Крапки над "і" розставили самі артистки, причому в дуже креативний спосіб.

Дівчата представили спільну пісню та кліп, що має назву "Їде дах". У ньому вони показалися вдвох.

"Жарт вийшов з-під контролю! Протягом пів року люди дійсно вважали, що Маша Кондратенко — це і є Klavdia Petrivna. Маша героїчно тримала оборону від усіх охочих дізнатись, чи правда це. І я вдячна їй за це. Не дарма ми — дві авантюристки", - заявила Клавдія.

Klavdia Petrivna

Klavdia подякувала Маші за те, що та "героїчно тримала оборону" і інтригу

Фото пресслужби

"Пісня створилась дуже легко, протягом пари годин. Наш творчий тандем — це як публічна заява, що Маша Кондратенко — це Маша, а Klavdia Petrivna — це Клава", - наголосила вона.

Тим, у кого все ще лишилися сумніви, вона порадила переконатися особисто, прийшовши на її концерти в Києві наприкінці серпня.

"Це була просто неймовірна пригода, в яку ми з розгону влетіли разом з Клавою. І навели шуму в українському шоубізнесі дай Боже! Весь цей період нам було дуже прикольно спостерігати за тим, як люди вагаються і думають — хто така Маша Кондратенко? Хто така Klavdia Petrivna? Це одна людина чи ні?", - зізналася Кондратенко.

Маша Кондратенко

Отже, офіційно: Маша - не Клавдія

"Пісня "Їде дах" — про все. Про відчуття людей в наших реаліях, про ставлення до часу, який летить шалено, про кохання. В моєму куплеті є слова: "Завжди кінець — це початок нового. Хорошого чи ні — неважливо якого!". Я хочу мотивувати людей слухати себе, закінчувати те, що не до вподоби, обирати себе й сміливо йти вперед назустріч незнайомому. Хоч від цього всього інколи може трохи їхати дах. Як, до речі, і від нашого відеокліпу. Здається, вийшло трохи абсурдно і дивакувато, водночас — гарно. Як ми і планували", - резюмувала співачка.

Кадр із кліпу Klavdia Petrivna і Кондратенко

А ще у кліпі засвітилася Соломія Опришко, ще одна виконавиця, яку підозрюють у тім, що вона - Клавдія Петрівна. До речі, одночасно вони в кадрі не показуються...

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Нагадаємо, в одному зі своїх інтерв'ю співак Артем Пивоваров прохопився, що Klavdia Petrivna - це "юна дівчинка", і що вони з нею давно знайомі. Як відомо, вперше найзагадковіша зірка українського шоубізу заспівала на публіці у квітні.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів