Приймав пологи та крав чорний метал: Пивоваров розкрив несподівані факти з біографії та розказав про знайомство з Klavdia Petrivna

23 травня, 17:15

Співак Артем Пивоваров, який виріс у Вовчанську, не приховує, що не був цяця-хлопчиком і рано познайомився з алкоголем.

Про своє непросте дитинство, професію фельдшера-акушера та "заробіток" крадіжкою чорного металу 32-річний артист розповів Раміні Есхакзай.

"Я взагалі не пам'ятаю, як виглядає мій батько. У мами були фотографії, вона мені їх показувала і розповідала все як є, але у мене в пам’яті не викарбувалося його обличчя. Про нього немає достовірної інформації, ми не цікавилися. Коли мені було 7-8 років, я дізнався, що його мама живе з моєю бабусею в одному районі, ми декілька разів перетиналися, і на цьому все. Пам'ятаю якісь суперечки, батьки хотіли запитати, чи не цікаво батьку побачити сина, але позитивної відповіді не було", - поділився Артем.

Артема виростили мама та бабуся. Батьківською фігурою для хлопця став нерідний дідусь, який з'явився в його житті в 12 років, а помер, коли Пивоварову було 22. Це стало для нього великим ударом, але присутність дідуся співак відчуває досі

Артема виростили мама та бабуся. Батьківською фігурою для хлопця став нерідний дідусь, який з'явився в його житті в 12 років, а помер, коли Пивоварову було 22. Це стало для нього великим ударом, але присутність дідуся співак відчуває досі

Стопкадр із відео

Зі слів Пивоварова, був конкретний момент, коли він усвідомив, що має стати дорослим і головним у своїй родині.

"У Вовчанську була велика кількість переселенців ромів, і ми з хлопцями постійно з ними билися. Була сильна бійка, коли мені було років 9-10, ми билися палицями, загалом діти в регіонах достатньо озлоблені, і коли я повертався додому, роми мене спіймали і побили. Я прийшов, сказав мамі: "Допоможи мені, ти маєш щось вирішити". Вона сказала дуже сильні, важливі речі для мене: "Ти рано чи пізно залишишся сам, я не зможу тобі допомогти, а потім буде доросле життя, і ти знову залишися сам. Я зараз не можу цього зробити, тому що дуже тебе люблю". Я це запам'ятав, пішов у гараж, узяв дрин, знайшов тих хлопців і побив їх", - пригадав він.

"Я був злий на цей світ. Я був жорстокий малий, як і все моє оточення. Бо так диктував соціум. Якщо хочеш щось отримати - забери це", - розказав співак.

Зі слів Артема, його дитинство та підлітковий період - це типова провінційна історія

Зі слів Артема, його дитинство та підлітковий період - це типова провінційна історія

Як зізнався Артем, із великої компанії його друзів тих часів, яка складалася з 15 осіб, він підтримує зв'язок із 3-4. Щодо решти, то частина сидить у в'язниці, а частини вже нема серед живих: хтось скоїв самогубство, а хтось у прямому сенсі згорів разом зі своєю оселею, перебуваючи в стані сп'яніння. Сам Пивоваров більше не вживає алкоголь узагалі.

"Тому що я пройшов це рано. Перший гайморит у моєму житті з'явився в 14 років, і мені мама казала: "Як так?" Прям дуже погана була стадія, мені робили операцію... А я мамі просто не розповідав, що я заснув на пам'ятнику взимку і мене забули хлопці. Тому що напився. І таких ситуацій було дуже багато, і це було нормою", - пояснив він.

"Я народився у місті Вовчанськ, 15 кілометрів від країни-агресора, ми на велосипедах із хлопцями доїжджали до кордону і робили дивні речі, крали чорний метал, наприклад. Нам вже тоді не подобалося, що ми живемо поруч із ними. Коли ти живеш у прикордонному місті, ти або займаєшся непристойними речами, або виїжджаєш із того міста. У мене не було можливості виїхати, бо я з дуже простої сім’ї. Мене виховали дві неймовірні жінки - моя мама і бабуся, вони пройшли непростий шлях зі мною і, я вважаю, виховали в мені найкращі цінності", - наголосив артист.

Творчий шлях Артема розпочався зі шкільного хору - хлопець розгатив м'ячем вікно в актовому залі, а керівник пообіцяв про це нікому не розказувати, якщо Пивоваров залишиться і співатиме. (На фото перший сольний виступ, головна роль у мюзиклі Голохвастов. За двома зайцями)

Творчий шлях Артема розпочався зі шкільного хору - хлопець розгатив м'ячем вікно в актовому залі, а керівник пообіцяв про це нікому не розказувати, якщо Пивоваров залишиться і співатиме. (На фото перший сольний виступ, головна роль у мюзиклі "Голохвастов. За двома зайцями")

Коли Артем закінчив 9 класів, єдиним реальним шансом вибратися з Вовчанська до Харкова для нього був вступ до медичного училища.

"Була можливість навчатися на медбрата або фельдшера-акушера. Я обрав останнє, тому що це більш престижно і якщо поруч не буде лікаря, я можу його заміняти, приймати пологи. Я приймав пологи три рази, першим був хлопчик, потім дівчинка та хлопчик", - поділився Пивоваров, котрий також якийсь час працював асистентом анестезіолога.

"Я був на багатьох операціях, це був непростий період у моєму житті. Я почав втягуватися у рутинне життя, було дуже складно, тому що я щодня працював із восьмої ранку до шостої вечора, намагався балансувати, ходити на музичні вечірки, писати пісні. Але був певний застій, я роки три нічого не робив і все переросло в те, що я був на роботі, пив, їхав на вечірку, пив, щоб забутися, прокидався, йшов на роботу в операційний блок, робив певні маніпуляції, знову пив, це було постійно", - зізнався він.

"Я просто пив спирт, людині з моєю вагою не треба було багато, щоб почуватися розслаблено. Це був постійний процес, коли я розумів, що мені складно, боляче, я не усвідомлював, що робити та куди мені рухатися", - розповів артист, чиє життя змінилося на краще лише тоді, коли він змінив роботу, яку не любив, на музику.

Пивоваров колись був злий малий. А тепер, здається, добрий

Пивоваров колись був "злий малий". А тепер, здається, добрий

Фото пресслужби

Торкнувся Артем і теми свого любовного життя, зокрема розказав про перший сексуальний досвід. А от що відбувається в ньому зараз - розкривати не захотів.

"У дівчат було тяжіння до більш сміливих, розбишак. Те, що у 9-10 років мені довелося подорослішати та працювати, напевно, відчували доросліші на 5-6 років дівчата, з якими я зустрічався. Перший сексуальний досвід трапився у мої 14 років, їй було 17 років", - розсекретив Пивоваров.

Співак розказав, як народився його дует із Klavdia Petrivna. На подив самого Артема, з'ясувалося, що вони з нею були знайомі задовго до нього.

Пивоваров знає, хто така Клавдія Петрівна (але не скаже)

Пивоваров знає, хто така Клавдія Петрівна (але не скаже)

"Ми з Клавдією Петрівною знайомі давно, вона була на багатьох моїх концертах. Все швидко відбулося, відбулася магія. Ми записали пісню, і я запропонував, щоб вона з'явилася вперше фізично на моєму концерті у Палаці спорту. Коли я вперше почув музику Клавдії Петрівни, я трішки по-іншому візуалізував її образ. Але поспілкувавшись з нею, я вкотре зрозумів, що не треба судити за зовнішністю, адже ця юна дівчинка доросла не по роках", - заінтригував він.

Нагадаємо, саме на квітневому концерті Пивоварова загадкова Klavdia Petrivna, щодо особи якоє є різні здогадки, вперше заспівала на публіці.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів