"Вони нудні": колишній кухар палацу розказав, що Чарльз ІІІ із родичами їстимуть на Різдво

20 грудня 2023, 13:30

За традицією, на Святвечір у Сандрінгемській резиденції має зібратися за столом королівська родина. Чим пригощатимуть Чарльза ІІІ і гостей, розказав колишній кухар Даррен МакГрейді.

61-річний шеф не став приховувати, що він від меню не в захваті.

Спогадами про те, що він готував при дворі, Даррен поділився з журналом OK!, пише New York Post.

Що їстиме на Різдво король, розказав колишній кухар палацу

Що їстиме на Різдво король, розказав колишній кухар палацу

Фото Getty Images

"Щороку то була одна й та сама їжа. Насправді вони (члени королівської родини) нудні, коли йдеться про святкування. Вони не їдять окіст чи ще щось, лише традиційних індичок", - розказав МакГрейді.

"Ми подавали трьох індичок для королеви та її сімї в королівській їдальні, одну - в дитячій, а ще - для понад 100 чи десь так працівників, тож в усіх був різдвяний обід", - пригадав кухар.

На думку МакГрейді, король Чарльз від кулінарних традицій не відступатиме. Тож до індичок буде запечена картопля, цибулево-хлібні кульки, брюссельська капуста, морква, смажений пастернак і два соуси: журавлиновий та хлібний. На десерт, скоріше за все, традиційний пудинг.

Нагадаємо, покійний принц Філіп на Різдво зазвичай брав на себе обов'язки бармена, а Єлизавета надавала перевагу мартіні.

Як відомо, подейкують, принц Гаррі та Меган Маркл були би не проти приїхати до родичів на Святвечір. Але їх навряд чи покличуть.





Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів