"Відчуваю полегшення, що ти знайшов спокій": екснаречена покійного Меттью Перрі щемливо звернулася до актора

31 жовтня 2023, 13:45

28-го жовтня світ сколихнула трагічна звістка про смерть американського актора Меттью Перрі у віці 54 років.

Впродовж наступних кількох днів близькі, колеги та друзі зірки висловили співчуття та розповіли про їхню з актором дружбу.

Нині ж, слідом за кастом серіалу "Друзі", мовчання порушила і колишня наречена Перрі Моллі Гурвіц, з якою той був заручений з 2020-го по 2021-й роки.

Моллі та Меттью зустрічалися з 2018-го року. Пара заручилася у 2020-му, але через рік розірвала заручини

Моллі та Меттью зустрічалися з 2018-го року. Пара заручилася у 2020-му, але через рік розірвала заручини

фото Jen Lewis

Щемливі слова жіна опублікувала у своєму Instagram.

"Йому б сподобалось, як світ обговорює, наскільки талановитим він був. Адже він насправді був дуже талановитим. Коли реюніон "Друзів" був в розробці, ми передивлялися шоу разом. "Чорт, я таки крутий. Бачиш, що я там зробив?". Ми перегравали та вивчали сцени. Наша повага та поціновування гумору – це те, що об’єднувало нас. Бути поруч із ним тоді, коли він заново відкривав свою геніальність – це було щось магічне", – пригадала Моллі.

"Але я, звісно, знала цього чоловіка і в зовсім іншому світлі також. Поки я кохала його сильніше ніж могла осягнути, він був складним та завдавав болю, якого я ніколи раніше не знала", – продовжила Моллі, маючи на увазі багаторічну боротьбу з наслідками вживання опіоїдів.

У 2022-му Перрі наважився відверто розповісти про наслідки боротьби із залежностями

У 2022-му Перрі наважився відверто розповісти про наслідки боротьби із залежностями

фото з Instagram

"Ніхто в моєму дорослому житті не вплинув на мене більше, ніж Меттью Ленгфорд Перрі. Я відчуваю величезну вдячність за це, за все, чого я навчилася в наших стосунках. Мої слова будуть неповними без згадки про "Al Anon" – безцінний ресурс для тих, чиї близькі страждають від залежностей”, – йдеться у дописі колишньої нареченої.

Моллі вперше прокоментувала смерть екснареченого

Моллі вперше прокоментувала смерть екснареченого

фото з Instagram

"Метті, я відчуваю полегшення, що ти знайшов спокій. Щиро, Молл-о-Рама", – підсумувала Гурвіц, ставлячи в кінці нікнейм, вочевидь, придуманий у стосунках з актором.

Як відомо, попередньо припускають, що Меттью Перрі потонув у власній ванні. Проте офіційної причини смерті ще не оголошували.

Зірка ніколи не був одружений, але в нього залишилася велика сім’я: батьки, четверо сестер та брат.

Нагадаємо, у жовтні 2022-го Меттью Перрі випустив мемуари, присвячені боротьбі за тверезий спосіб життя. Актор в автобіографії вперше публічно розповів про наслідки вживання наркотиків та алкоголю.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів