Де улюбленець мережі Луї? Експерт пояснив чому молодший син принца Вільяма і Кейт Міддлтон рідко з'являється на публіці

31 липня, 12:30

Наймолодший із нащадків принца Вільяма та Кейт Міддлтон, 6-річний принц Луї – беззаперечний улюбленець публіки завдяки своїй непосидючості під час офіційних королівських івентів.

Проте останнім часом хлопчик рідко з’являється на заходах, на відміну від старших брата і сестри: 11-річного принца Джорджа та 9-річної принцеси Шарлоти. І, як стверджує королівський біограф Річард Фіцвільямс, цьому є пояснення.

"Очевидно, принц Джордж обраний для конкретних івентів через всій вік і статус. Так само, як і Шарлотта. Луї ж – найменший і Вільям із Кетрін намагаються тримати баланс між приватністю, яка є базовою, та очевидним бажанням (публіки - ред.) бачити всіх їхніх дітей", – сказав він.

Королівська родина Великої Британії

Принц Луї не боїться показувати емоції на публіці

фото GETTY IMAGES

"Також наймолодший з дітей найбільше схильний пустувати та бути в центрі уваги. Преса це любить, але це відволікає від основного івенту", – додав біограф.

Як відомо, принц та принцеса Вельські хоч і відповідально ставляться до обов’язків як представників королівської родини, вони також намагаються убезпечити дітей від надмірної уваги широкого загалу.

Наприклад, Кейт Міддлтон вирішила стати фотографкою та власноруч робити офіційні портрети своєї родини. Мовляв, таким чином вона хотіла, щоб діти уникали зайвих контактів із сторонніми людьми.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів