"Винні, що не порадилися": Ребрик в іронічному пості розкрила ідею імені новонародженої доньки. Фото

24 березня, 09:27

42-річна акторка та телеведуча Лілія Ребрик, яка нещодавно стала багатодітною мамою, розсекретила ідею ім'я своєї третьої доньки та показала сімейні фото.

Світлинами Ребрик поділилася у своєму Instagram.

"Для всіх, хто так важко переживає, що ім’я нашої третьої донечки Аделіна. Несила більше мовчати, бо коментарі під попереднім постом ростуть у геометричній прогресії", - написала Ліля.

Фото Instagram Лілії Ребрик

Вона зазначила, що розгадка імені Аделіна проста і криється в тому, що воно складене із перших та останніх букв її ім'я, чоловіка та старших доньок. Наприклад, першу літеру вона взяла від чоловіка Андрія.

Так багато на світі горя, Люди, будьте взаємно красивими, - звернулася Ребрик до підписників, які критикували ім'я її донечки

"Так багато на світі горя, Люди, будьте взаємно красивими", - звернулася Ребрик до підписників, які критикували ім'я її донечки

"А насправді обожнюю читати ваші коментарі! Винні, звісно, що не порадилися з усіма підписниками, а обрали ім’я дитині родиною", - пожартувала Ребрик.

Нагадаємо, днями Лілія Ребрик показала фото виписки з пологового та написала щемливе звернення для новонародженої доньки.

Як відомо, Лілія разом зі своїм чоловіком Андрієм Диким виховує ще двох доньок: 11-річну Діану та 5-річну Поліну.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів