"Я вас здивую": Ребрик відповіла скептикам, які пояснили її третю вагітність бажанням чоловіка "відкосити від армії"

16 жовтня 2023, 11:15

Акторка і телеведуча Лілія Ребрик, яка днями оголосила, що в 42 роки знову стане мамою, окрім привітань від своїх шанувальників, отримала, на жаль, і порцію негативу.

Дехто не полінувався написати вагітній зірці у Instagram, що, мовляв, третю дитину вони з чоловіком Андрієм Диким заводять, щоби той "відкосив від армії" та зміг виїхати за кордон.

Ліля на це відповіла дописом.

Не забарилися й коментарі, де вагітній Ребрик дорікнули, мовляв, недоречно виставляти щасливі фото під час війни

Не забарилися й коментарі, де вагітній Ребрик дорікнули, мовляв, недоречно виставляти щасливі фото під час війни


"Люди, які вважають, що дитину народжують, щоб "відскосити від армії" або виїхати за кордон, ЩО З ВАМИ? Ви серйозно розглядаєте дитину як інструмент досягнення чогось? Вдумайтесь: ви в народженні ДИТИНИ бачите вигоду! Ви за якими життєвими принципами взагалі живете?", - обурилася акторка.

"Так ось я вас здивую: люди народжують дітей, бо люблять одне одного! І відчувають, що готові народжувати ще, бо можуть дітей оточити любовʼю, турботою і виховати їх у міцній щасливій родині. І так — у своїй рідній країні! І так — МОЖУТЬ, бо працюють і податки сплачують", - наголосила вона.

"А ще — можливо, люди давно мріяли про третю дитину? Уявляю ваші коменти, якби це з нами сталося років через 5 або 7. Ох, тоді б ви розійшлися? А, знаєте, буває і таке, що і не планували дитину, а всесвіт подарував це диво. Що ж тоді робити, аби хейтерам вгодити", - додала Лілія.

44-річний Андрій та 42-річна Ліля виховують двох спільних доньок: Діану та Поліну

44-річний Андрій та 42-річна Ліля виховують двох спільних доньок: Діану та Поліну

Ребрик порадила "сприймати світ не через вигоду, а через серце". А ще підкреслила, що коментарі в її Instagram завжди відкриті і вона ще жодного не видалила.

"Люблю читати ваші фантастичні версії! Але в бан відправити можу", - попередила вона.

Нагадаємо, співачка Світлана Тарабарова, яка також стала мамою втретє під час війни, свого часу стикалася з такими саме звинуваченнями від "доброзичливців". Відколи у квітні на світ з'явилася їхня з чоловіком Олексієм молодша донька Поліна, багатодітний батько та концертний директор дружини виїхав за кордон один раз - на дитячий фестиваль до Болгарії.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів