"Може стілець в стіну летіти": MamaRika розповіла про скандали з чоловіком та як намагається врятувати шлюб

6 квітня, 15:08

Співачка MamaRika в інтерв'ю програмі "Міністерство прем'єр" розповіла про кризу у стосунках з чоловіком Сергієм Середою, їхні скандали, та як вони намагаються полагодити шлюб.

За словами Насті (справжнє ім'я співачки), вперше відкрито про свої проблеми пара заговорила, коли вперше за чотири роки поїхала відпочивати тільки вдвох.

"Пісня (новий трек співачки "Хтось йде", - ред.) вийшла в той момент, коли у нас повна дупа, криза такого масштабу, якої не було жодного разу за всі дев'ять років, що ми разом. У нас дуже важкий період зараз. Оця поїздка нас добила. Вперше за чотири роки ми побули вдвох і цей момент нас повністю розкрив.Знаєте, оце коли ви ховаєтеся за побутом, щоб не обговорювати важливе, а коли ви лишаєтеся вдвох вам немає, що сказати. Воно вже так наболіло, так тяжко", - сказала співачка.

У лютому пара відсвяткувала 4-ту річницю шлюбу

У лютому пара відсвяткувала 4-ту річницю шлюбу


MamaRika додала, що під час відпочинку багато плакала, але вона тішиться, що вони з Сергієм нарешті змогли поговорити й визнати, що їхній шлюб руйнується.

"Я в Буковелі проревіла три дні, потім три дні прокричала. Це був жах, а не поїздка. Емоційна екзекуція, але воно було потрібно. Я тішуся, що так сталося, бо це витягнуло з нас справжні болі, розмови, які мали статися. Ми усвідомили, що у нас дійсно великі проблеми і ми хочемо з цим щось робити. Перед приїздом сюди у нас був грандіозний скандал", - зазначила зірка.

Настя сказала, що більшість людей думають, що пара розповідає про свої складнощі у стосунках заради хайпу, однак вона хоче бути чесною зі своєю аудиторією.

"Це триває нон-стоп, люди думають, що ми хайпуємо для пісні, я б дуже хотіла так сказати, але ні, це відбувається прямо зараз, у цей момент", - заявляє вона.

Розповіла співачка й про їхні з Середою скандали, під час яких вони навіть можуть кидатися речами.

"Сергій перший пішов до психолога, а потім запропонував нам сімейну терапію. Ми зараз провели кілька сеансів, але поки що важкувато. Кожна наша розмова закінчується конкретним скандалом і літають предмети. Може летіти стілець у стіну, я б'ю кулаками. Було, що і посуд били", - підсумувала MamaRika.

Нагадаємо, Настя та Сергій разом вже понад дев'ять років. Пара виховує сина Давида, якому зараз два роки.

Як відомо, співачка з чоловіком відгуляли весілля у Таїланді.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів