"Цицьки як в стриптизерки з 90-х": Меган Фокс вперше розповіла, які пластичні операції зробила, та які ще хоче зробити

20 березня, 16:30

Американська актриса Меган Фокс, яку впродовж усієї її кар’єри підозрювали у низці пластичних операцій, нарешті розповіла правду щодо маніпуляцій зі своїм тілом.

У подкасті Call Her Daddy вона підтвердила тезу, що її зовнішність (як у силіконової ляльки) – результат роботи пластичних хірургів. Зокрема, вона зізналася, скільки разів лягала під ніж, що змінювала в обличчі та чи планує зупинятися на зробленому.

Фокс зізналася у пластичних операціях

Фокс зізналася у пластичних операціях

фото з instagram

Цікаво, що попри поширену серед експертів думку, що Фокс робила ринопластику, цю операцію актриса не підтверджує. Також вона заперечує блефаропластику. А от що робила, так це ботокс та філлери.


"Я ніколи не підтягувала обличчя, жодної з таких операцій не було. Навіть підтяжку брів не робила, але хотіла б. Ніяких регулярних підтяжок брів, також ніколи не робила “нитки” (мова про операцію з підтяжки обличчя так званими ревіталізуючими нитками - ред.). Не через якісь моральні переконання, просто не вірю, що вони працюють. Також я боюсь, що це буде заважати, коли мені дійсно треба буде робити підтяжку обличчя", – сказала Фокс.

До речі, наречений актриси Machine Gun Kelly нещодавно також зробив апгрейд свого тіла

До речі, наречений актриси Machine Gun Kelly нещодавно також зробив апгрейд свого тіла

фото з instagram

"Зараз я дуже близька, аби піддатися спокусі і таки зробити підтяжку брів, так трошки назад. Щоб мати, знаєте, цей погляд. Це здається веселим і ти можеш зробити цю операцію, умовно, під час обідньої перерви. Саме тому це така спокуслива перспектива", – додала актриса.

Водночас зірка "Трансформерів" запевняє, що ніколи не видаляла "грудочки Біша" з щік, аби зробити їх більш впалими. Мовляв, через статуру та генетику в її тілі і так небагато підшкірного жиру. Тому усілякі ліпосакції їй заборонені.

Не обійшли і тему її грудей. Багато фанів підозрювали, що зірка не так давно значно збільшила бюст. Але виявилося, що імпланти Меган вставила вперше, коли їй було 21.

"Мої груди несправжні з тих пір, коли мені було 21. Я їх зробила у перерві між зйомками першої та другої частин "Трансформерів". Але тоді я зробила їх "консервативно" (непомітно - ред.). У той час всі так робили груди. Але в тренді було зробити так, щоб ніхто і не запідозрив.

А я завжди була тією самою маленькою дівчинкою, яка стояла перед дзеркалом і казала собі "Де ж мої груди?". Я завжди хотіла великий бюст. Тому коли вперше зробила їх, то була незадоволена результатом", – зізналася Меган.

Меган не виключає, що незабаром зробить підтяжку брів

Меган не виключає, що незабаром зробить підтяжку брів

фото Sport Illustrated

"Згодом я переробила їх після того, як вигодувала грудьми дітей. Не знаю, куди мої груди поділися, але їх просто не стало. І, врешті, я переробила їх знову ось нещодавно. Адже при попередніх спробах в тілі не було достатньо жиру, щоб замаскувати сліди імплантів", – розповіла актриса, несподівано додаючи, що насправді вона не любить пластичні операції.

"Я не люблю їх. Моє тіло не дуже добре реагує на загальну анестезію і тому, коли я наважуюсь на операцію – це має бути щось суттєве. Піддаватися наркозу – це великий ризик для вашого життя. Тому, коли мені треба було через це пройти, я казала: "Слухай, якщо ви таки вкладаєте мене спати, і якщо мені вже буде після цього погано кілька місяців, то краще я прокинуся із найбільшими грудьми, які ви можете втиснути в моє тіло". І хірург відповів, що так і зробить", – сказала вона.

Меган не планує зупинятися на зробленому

Меган не планує зупинятися на зробленому

фото getty images

"Зараз мої груди розміру 32D (за американською системою, що в міжнародній – 70D - ред.). Вони, насправді, не такі вже й великі. Просто виглядають великими на моєму тілі, бо я маленька. Але якби лікар міг вставити мені більші груди, я б обрала більші. Адже мені не подобаються пластичні операції. І сам факт того, що я це роблю означає, що я така кажу: "Я хочу винагороду за свої страждання, через які проходжу. Я не хочу прокинутися з чашкою B. Нема бляха сенсу в цьому. Я хочу цицьки. Мене не хвилюють тренди (на натуральність - ред.). Зроби мені цицьки, як у стриптизерки з 90-х". І хірург зробив", – сказала у подкасті Фокс.

Я хочу цицьки. Мене не хвилюють тренди. Зроби мені цицьки, як у стриптизерки з 90-х, – сказала Меган своєму хірургу

"Я хочу цицьки. Мене не хвилюють тренди. Зроби мені цицьки, як у стриптизерки з 90-х", – сказала Меган своєму хірургу

фото getty images

Актриса також зізналася, що хоче більший зад, щоб "люди зупинялися, дивилячись на неї". Але це неможливо, через тендітну тілобудову.

"Ці операції мають такий складний післяреабілітаційний процес. Це фактично три місяці лежання на животі, обличчям донизу, весь у синцях. Якщо я коли-небудь наважусь на це, і якщо виживу після такої операції, то хірург зробить просто аномальних розмірів дупу", – підсумувала вона.

Нагадаємо, Меган Фокс зізналася, що має психологічний розлад, симптомом якого є постійне невдоволення зовнішнім виглядом.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів