Кайлі Дженнер, Шерон Озборн, сімейка Сталлоне та Нікі Мінаж: пластичні операції зірок, які видно неозброєним оком. Фото

2 лютого, 16:15

Не секрет, що у гонитві за красою зірки та публічні люди вдаються до дуже дорогих, а часом і небезпечних пластичних операцій.

Чому Шерон Озборн жалкує, що лягла під ніж хірурга? Яку невдалу операцію пережив Міккі Рурк? Та скільки на пластику витрачає родина Сильвестра Сталлоне? ТаблоID описав найцікавіші випадки пластики світових знаменитостей.

Шерон Озборн

Підтяжка шиї, рук, ніг, живота, а ще збільшення грудей, ботокс та підтяжка обличчя. Це чи не всі пластичні операції, які робила дружина відомого британського рокмузиканта Оззі Озборна 71-річна Шерон. Щоразу лягати під ніж її підштовхувало власне відображення у дзеркалі. Хоч оточуючі і запевняли, що вона має гарний вигляд, це жінку не переконувало.

Так Шерон виглядала у 2002-му

Так Шерон виглядала у 2002-му

Фото Getty Images

У 2021 році Озборн наважилася на пластику обличчя. Але від отриманого результату вона жахнулася.

"Я була схожа на циклопа. У мене було одне око тут, а інше – там, рот перекошений. Мені довелося чекати, поки це все загоїться, щоб виправити", - казала вона.

Зараз Шерон виправила всі помилки пластичної хірургії, а операції називає "марнославством" і назавжди зріклася таких експериментів.

Так 71-річна Озборн виглядає нині
Так 71-річна Озборн виглядає нині
Фото Getty Images

Кайлі Дженнер

26-річна Кайлі Дженнер довгий час вперто запевняла, що не робила жодних пластичних операцій. На її думку, лягати під ніж винятково з естетичних міркувань є дуже небезпечною забавкою. Ба більше – жінка розповідала, що змінюватися можна завдяки природним засобам.

Так, Кайлі фантазувала для публіки, що змінити форму грудей можна завдяки правильній комбінації продуктів, персонального режиму та генів. Але реальність виявилася іншою – хірургічний стіл та пластика.

Це Кайлі Дженнер у 2009-му, їй тут 12 років

Це Кайлі Дженнер у 2009-му, їй тут 12 років

Фото Getty Images
А це 26-річна Дженнер зараз. Коментарі зайві
А це 26-річна Дженнер зараз. Коментарі зайві

Так, в одному з епізодів "Сімейства Кардашян" Кайлі випадково зізналася у розмові, що зробила мамопластику за шість місяців до першої вагітності і шкодує про це.

"Я б рекомендувала усім, хто думає про пластику, почекати до народження дітей. Якби моя донька у 19 років заявила, що хоче змінити своє тіло, моє серце було б розбите", - казала вона.

Але це ще не вся брехня. До цього Дженнер викривали на її "магічному" збільшенні губ. Якщо подивитися, як Кайлі змінювалась протягом років, то чітко видно різницю.

Схоже, про пластичні операції Кайлі ми знаємо далеко не все

Схоже, про пластичні операції Кайлі ми знаємо далеко не все

Вона розповідала, що збільшила їх за допомогою скляної вакуумної помпи. В мережі навіть поширився флешмоб, де всі хотіли повторити ці "успіхи". Та замість губ, як у Дженнер, користувачі отримали численні травми, за що жінка змушена була вибачатися і відверто зізнатися – насправді вся справа у філерах. У 2018 році вона заявила, що позбулася їх. Але чи надовго?

Це Кайлі Дженнер, Кім Кардашян та Кендалл Дженнер у 2007-му

Це Кайлі Дженнер, Кім Кардашян та Кендалл Дженнер у 2007-му

Фото Getty Images

Інші маніпуляції зі своїм обличчям Кайлі, звісно, заперечує. Хоча припускають, що вона вдавалася до ринопластики та наповнювачів для щік, змінювала форму підборіддя. А ще – її показна дупця є теж результатом хірургічних втручань, а не присідань.

Міккі Рурк

Двічі ламали ніс і робили п’ять операцій на носі та одну на розбитій вилиці – 71-річний американський актор Міккі Рурк не приховує, що свого часу вдавався до пластичної хірургії. Він непрофесійно займався боксом, провів 47 боїв у середній вазі, а у 19 років отримав дуже сильний струс мозку через поєдинок зі значно сильнішим суперником. Все це наклало відбиток на здоров’я та тіло чоловіка.

Міккі Рурк до всіх пластичних операцій

Міккі Рурк до всіх пластичних операцій

"Мені довелося взяти хрящ із вуха, щоб відновити ніс, і зробити пару операцій, щоб вискоблити хрящ, тому що рубцева тканина не заживала належним чином. Це була одна з найболючіших операцій", - зізнавався Рурк.

Так Рурк виглядає зараз

Так Рурк виглядає зараз

Фото Getty Images

Ба більше – актор стверджував, що ходив і до пластичного хірурга, аби виправити усі наслідки важкого спорту. Утім, він "звернувся не до того хлопця" і тому наразі має такий вигляд.

Джанет Джексон

Нестаріюча красуня – саме так у ЗМІ називають 57-річну співачку Джанет Джексон – завжди була під пильним наглядом об’єктивів папараці. Вона підтверджує лише одну пластичну операцію – ринопластику. У 16 років Джанет змінила форму носа, а потім у коментарях вагался щодо правильності свого вибору.

Джанет Джексон у 12 років
Джанет Джексон у 12 років
Фото Getty Images

Так, у 2017 у ЗМІ писали, що ніс Джексон буквально "розлазиться" на очах. Хірурги припускали, що може бути певне залягання носа і втягування ніздрів спричинене попередніми пластичними маніпуляціями.

Так, фахівці вважають, що Джанет робила підтяжку верхньої та нижньої частини обличчя та шиї. Шрами, які залишаються після операції, можуть приховуватися по лінії росту волосся та за вухами.

Очевидно, що Джанет не один раз лягала під ніж хірургів

Очевидно, що Джанет не один раз лягала під ніж хірургів

Не виключають також використання шкірних наповнювачів, завдяки яким можна змінити структуру та об’єм уздовж вилиці, що характерно для обличчя Джанет.

Ще один пункт – ботокс. Експерти припускають, що Джексон використовує його задля розгладження зморшок та уникнення так званих "гусячих лапок" навколо очей.

Сильвестр Сталлоне

Майже 200 тисяч доларів – припускають, що саме стільки родина 77-річного актора Сильвестра Сталлоне могла витратити на пластичні операції. Особливо активно ця тема обговорювалася після гучного анонсу від зіркової родини про запуск першого сезону їхнього реалітішоу у 2023 році.

Кажуть, родині Сталлоне пластика - справа сімейна

Кажуть, родині Сталлоне пластика - справа сімейна

Але експерти наголошують, що сімейству Сталлоне навряд чи вдасться перевершити сімейство Кардашян у витратах на пластичну хірургію.

"Кардашяни сприймають пластичну хірургію, як сніданок. На даний момент Сталлоне перебувають на початковій стадії", - зазначав пластичний хірург Річард Вестрейх.

Дружину Сталлоне підозрюють у численних пластичних операціях

Дружину Сталлоне підозрюють у численних пластичних операціях

Фото Getty Images

Він припустив, що все ж 54-річна Дженніфер Флавін, дружина Сильвестра могла збільшувати груди та робити ринопластику. Він не виключає підтяжку повік і брів. І, звісно, відзначає підтяжку обличчя самого актора, яка дозволила виправити пошкодження лицьового нерва.

Також хірург зазначив, що доньки актора теж могли зробити пластику. Скарлет, Сістін та Софія, ймовірно, зробили корекцію грудей і наповнили губи. А Софія, скоріше за все, ще й вдалася до ринопластики.

Меган Фокс

Хочете зробити операцію – спочатку поговоріть зі своїм терапевтом і дізнайтеся, чому у вас з’явилося таке бажання. Саме так 37-річна актора Меган Фокс висловлювалася щодо пластичної хірургії і, звісно, не спростовувала, і не підтверджувала будь-яких маніпуляцій зі своїм тілом.

Хоча з роками зовнішній вигляд зірки "Трансформерів" добряче змінився, починаючи від волосся, закінчуючи п’ятами. Обійдемо питання зачіски, а от щодо обличчя, то тепер воно стало більш витонченим з чіткими лініями вилиць та загостреним підборіддям. А особливу увагу привертають її очі.

Меган Фокс зараз і Меган Фокс у 2005-му

Меган Фокс зараз і Меган Фокс у 2005-му

Фото з Instagram та Getty Images

Не виключають, що зірка могла зробити блефаропластику – підтягнути повіки. Крім цього в арсеналі Фокс наповнювачі для губ та ботокс.

Крім цього, акторка могла змінити свій ніс, зробивши ринопластику. Лікарі порівнюють, мовляв, на старих фото Меган він був ширший і на ньому виднілася щілина. Тепер носик став більш гладкий і витончений.

Ще одна видатна частина тіла Фокс – груди. У 2022 році вона розпалила припущення, що змінила грудні імпланти на більші, і засвітилася у новому образі на побаченні з 33-річним репером Machine Gun Kelly.

Так груди Фокс виглядали у 2005-му

Так груди Фокс виглядали у 2005-му

Фото Getty Images
А так бюст актриси виглядає зараз
А так бюст актриси виглядає зараз

Бажання постійно змінювати себе у Меган Фокс може пояснюватися дисморфофобією. Це психічний розлад, коли людина не сприймає своє тіло і будь-який дефект на ньому.

Нікі Мінаж

"Ці старі фотографії такі чудові", - так 41-річна Нікі Мінаж коментувала наслідки зміни свого тіла внаслідок пластичних операцій. Американська реперка зізнавалася, що їй не подобалося бути худою, мати пласкі сідниці та груди, які "недостатньо високо сидять". Це підштовхнуло її до рішення відвідати пластичного хірурга, щоб виправити "недосконалості".

Видатні сідниці Нікі мала ще в 2009-му

Видатні сідниці Нікі мала ще в 2009-му

Фото Getty Images

Але прийняття змін нової Нікі були недовготривалими. Реперка розповіла, що переглядаючи свої світлини, їй подобалася та дівчина на них. Виявилося, що вона любила себе такою, якою тоді була. Як не дивно, до таких висновків Мінаж підштовхнула вагітність і народження дитини.

Так, у 2023 році реперка повідомила, що зменшила груди.

Це Мінаж уже після зменшення грудей
Це Мінаж уже після зменшення грудей
Фото Getty Images

До речі, тренд натуральності зараз набуває своєї популярності. Наприклад, модель Блек Чайна позбулася свого силікону. Вона збільшувала сідниці, губи і колола філери в обличчя. Натомість тепер вирішила попрощатися із цією забавкою.

Але є й такі знаменитості, які ніколи не забудуть про пластичні операції і продовжуватимуть "вдосконалювати" свою зовнішність. Наприклад, найвідоміша "Жінка-кішка" Джоселін Вільденштейн. Вона ще й доводить, що її зовнішність натуральна.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів