"Схожа на українську надувну ляльку": Меган Фокс збурила мережу невдалим жартом, а потім виправданням

15 лютого, 10:05

Американська акторка Меган Фокс днями стала темою жвавих обговорень у мережі через фото, зроблене на вечірці після Super Bowl. Користувачів здивувало те, як виглядало обличчя 37-річної зірки, її стали підозрювати в надмірному захопленні ін'єкціями тощо.

Фокс вирішила розставити крапки над "і", написавши пост у Instagram. Вона навіть придумала "дотепний" жарт.

Меган та її наречений Machine Gun Kelly засвітилися на фото з Тейлор Свіфт та її хлопцем Тревісом Келсі

Меган та її наречений Machine Gun Kelly засвітилися на фото з Тейлор Свіфт та її хлопцем Тревісом Келсі

"Божечки, люди, дивіться, як по-іншому я... зовсім не виглядаю. Виходить, то було лише затінене фото на телефон, на якому я схожа на надувну українську ляльку. Коли в реальності я виглядаю як одна з тих супердорогих силіконових справжніх сескляльок, які можна купити лише в Японії", - написала Меган.


Як вам почуття гумору Фокс?

Як вам почуття гумору Фокс?

Жарт зацінили не всі. Коли одна з підписниць вказала акторці на те, що з її боку є грубістю так висловлюватися на адресу українок, Фокс спробувала виправдатися.

"Я не це мала на увазі. Українські жінки гарячі, тож у моїй уяві надувні ляльки теж гарячі. Дайте дівчині пожартувати", - відповіла Меган.

Далі думки коментаторів поділилися. Хтось став на бік Фокс, мовляв, вона жартувала не про українок, а про ляльок, виготовлених в Україні. Хтось зазначив, що подібна гіперсексуалізація українських жінок у той час, коли вони зазнають реальних катувань та зґвалтувань із боку російських солдатів, є неприпустимим. Меган звинувачують у ксенофобії та закликають відредагувати допис.

Очікувано, що під постом з'являються коментарі росіян із образами в бік українців.

До речі, серед тих, хто лайкнув допис Меган, несподівано можна помітити знайомі імена. Так, його вподобала колишня дружина акторка Дмитра Ступки, Поліна Логунова і старша донька актора "95 Кварталу" Євгена Кошового Варвара. А ще актор Тарас Цимбалюк.

Нагадаємо, нещодавно актриса Мер'єм Узерлі, зірка серіалу "Величне століття" обурила своїх українських шанувальників, влаштувавши своїй доньці свято в стилі російського мультфільму.





Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів