З герцогині у політикині: Меган Маркл пророкують місце у Сенаті США

1 жовтня 2023, 11:05

Дружина принца Гаррі Меган Маркл може балотуватися в Сенат США на місце каліфорнійського сенатора Даян Файнштайн, яка померла 29 вересня у віці 90 років.

Про це пише Daili Mail.

ЗМІ припускають, що герцогиня Сассекська може відсидіти в Сенаті замість Файнштайн ті 13 місяців, які залишилися до виборів.

Принц Гаррі та Меган Маркл прокладають шлях у політику

Принц Гаррі та Меган Маркл прокладають шлях у політику

Фото Getty Images

Вибрати нового сенатора має губернатор Каліфорнії Гевін Ньюсом. Зі слів інсайдера, Ньюсом якось казав, що Меган дуже перспективна, однак він сумнівається, чи можливо її обрати наступним сенатором Каліфорнії.

Джерело повідомило, що губернатор Ньюсом пообіцяв замінити Файнштейн темношкірою жінкою, додавши:

"Проблема, з якою він зараз стикається, полягає в тому, що всі найкращі кандидати вже оголосили, що балотуватимуться на місце Файнштейн в листопаді 2024 року, на наступних виборах".

Тож йому потрібно знайти темношкіру жінку, яка зможе виконувати цю роботу протягом 13 місяців і погодиться не протистояти жодному з досвідчених політиків, які планують перегони на виборах.

"Не так багато жінок, які відповідають вимогам. Ось чому про ім’я Меган говорять", - каже інсайдер.

Кажуть, Маркл має президентські амбіції. А Гаррі про це знає?

Кажуть, Маркл має президентські амбіції. А Гаррі про це знає?

фото Getty Images

Джерело, близьке до Ньюсома каже, що принц Гаррі та Меган Маркл провели довгу онлайн-зустріч з губернатором Каліфорнії, обговорюючи те, хто займе місце Даяни Файнштайн.

Герцогиня налагоджувала зв'язки з високопоставленими демократами, аби отримати підтримку своїх політичних амбіцій, кінцева мета яких — стати президенткою США.

Прокладати дорогу в політику Меган почала ще з того часу, як вона і Гаррі перебралися в США у 2020 році. Зазначається, що вона товаришує з феміністкою Глорією Стейнем, яка є потужною силою в Демократичній партії. Потім герцогиня Сессекська познайомилася з Опрою Вінфрі та родиною Кеннеді, які теж мають чималий вплип на Лівих.

Але шум навколо Меган як заміни покійної сенаторки Файнштейн залишив деяких демократів байдужими.

"Я не думаю, що можна сприймати Меган серйозно", - сказало високопоставлене джерело.

Нагадаємо, раніше принц Гаррі та Меган Маркл цікавилися у Білого дому чи можна повернутися до США у літаку Джо Байдена.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів