Меган Маркл у пишній спідниці до підлоги прийшла з принцом Гаррі на кінопрем'єру. Фото

24 січня, 13:45

Принц Гаррі та Меган Маркл попри неодноразові заяви про тиск з боку преси, все ж не проти час від часу постояти під світлом софітів та попозувати папараці на світських івентах.

Днями герцоги Сассекські відвідали прем’єру байопіка про співака Боба Марлі, що відбулася на батьківщині артиста – Ямайці.

Для івенту Меган Маркл вбралася у пишну чорну спідницю від Carolina Herrera, яку поєднала із топом на тонких бретельках в тон. Образ Меган доповнила масивними золотими сережками та клатчем від Jimmy Choo. Принц Гаррі натомість обрав більш кежуальну версію традиційного костюму: синій лук із білосніжною сорочкою.

Пара причепурилася для прем'єри фільму

Пара причепурилася для прем'єри фільму

фото з Instagram

Пишна спідниця у поєднанні з топом створили образ принцеси

Пишна спідниця у поєднанні з топом створили образ принцеси

скрін з Instagram
Меган та Гаррі разом відвідали червоний хідник

Меган та Гаррі разом відвідали червоний хідник

скрін з Instagram

Цікаво, що відвідини герцогами Сассекськими прем'єри стрічки може негативно вплинути на стосунки пари з королівською сім'єю та Великою Британією загалом. Адже, як пише The Daily Mail, Гаррі та Меган на парадному хіднику позували з прем'єр-міністром Ямайки.

Як відомо, уряд країни, що входить до Співдружності націй та Королівства Співдружності, раніше заявляв про намір вийти з цих союзів.

І на тлі новин про планову госпіталізацію короля Чарльза III та операцію Кейт Міддлтон Сассекських вже охрестили "черствими".

До речі, нещодавно Гаррі з’явився на урочистій премії, яку влаштовував актор Джон Траволта, без Меган Маркл. Цікаво, що з ним герцоги Сассекські нібито водять дружбу, потреба в якій з’явилася після сварки з Бекхемами.

Нагадаємо, у грудні принц Гаррі виграв судову справу проти видавництва Mirror Group Newspapers, в результаті чого син короля Чарльза отримав нічогеньку компенсацію.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів