Принц Гаррі без Меган отримав нагороду від Траволти і згадав принцесу Діану. Фото

20 січня, 11:57

Принц Гаррі відвідав престижний івент присвячений авіації, який організував актор Джон Траволта у Лос-Анджелесі, та отримав нагороду.

Про це пише Daily Mail.

39-річний герцог Сассекський нагородили званням "Жива легенда авіації" за те, що провів два тури в Афганістані в якості передового повітряного диспетчера та пілота гелікоптера Apache, здійснивши незліченну кількість навчальних місій у Великобританії, США та Австралії.

"Мені було лише рік, коли ти танцював з моєю мамою у Білому дому. Подивись зараз на нас", - звернувся Гаррі до Траволти зі сцени.


Принц Гаррі на врученні нагороди

Принц Гаррі на врученні нагороди

Принц Гаррі з Джоном Траволтою та Джеффом Безосом і його нареченою, Лаурою Санчез

Принц Гаррі з Джоном Траволтою та Джеффом Безосом і його нареченою, Лаурою Санчез

На вечірку принц прийшов сам, без своєї дружини Меган Маркл, бо вона залишилася вдома з дітьми, які захворіли. Проте Гаррі не сумував, він відпочивав у компанії 46-річного датського принца Маріо-Макса Шаумбург-Ліппе та інших поважних гостей вечірки.

На сторінці премії в Instagram йдеться:

"Принц Гаррі, герцог Сассекський, гуманітарний діяч, військовий ветеран, захисник психічного здоров’я та еколог. Він присвятив своє життя просуванню справ, якими він захоплений і які призводять до постійних змін для людей і місць".

Нагадаємо, нещодавно принц Гаррі виграв суд проти британських ЗМІ, які хакнули його телефон.

Як відомо, герцог Сассекський також стверджує, що його "змусили" покинути Велику Британію.

До слова, принц Гаррі пішов з армії у 2015 році. Також він розповідав, як йому доводилося стріляти ракетами з 30-ти міліметрової гармати на борту вертольота.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів