Стало відомо, чому Деймон застерігав Аффлека від стосунків із Лопес

30 червня, 12:56
Бен Аффлек та Дженніфер Лопес
Фото Getty Images

Близький друг актора Бена Аффлека, актор Метт Деймон з самого початку переконував його не починати стосунків з співачкою Дженніфер Лопес, так як знав, що все знову закінчиться розривом.

Про це пише Daily Mail.

Зазначається, що Бен та Метт дружать вже багато років, і він був поряд, коли Бен та Джей Ло розходилися у 2004 році.


"Метт намагався попередити Бена, коли він знову почав зустрічатися з Джей Ло, що це може статися. Метт був поруч, щоб допомогти Бену зібратися з силами після їхнього першого розставання, і він відчував, що це станеться знову", - йдеться у повідомленні.

Бен Аффлек та Дженніфер Лопес
Фото Getty Images

За словами інсайдера, коли у подружжя все почало "тріщати по швах", то Деймон порадив Аффлеку сфокусуватися на власній роботі, а не на проєктах Лопес.

"Коли все почало розвалюватися, Метт сказав Бену, що підтримує будь-який його вибір, але хоче, щоб він взявся за справу і зосередився на своїй роботі. Бен витратив дуже багато часу, зосередившись на проєктах Джей Ло, як і вперше. Метт сказав Бену: "А що вона взагалі зробила для твоєї кар'єри?" - додає джерело.

До речі, саме Метт Деймон не дозволив Аффлеку знову взятися за пляшку й був поруч, аби переконатися, що його друг не почне вживати алкоголь знову.

Нагадаємо, вже кілька місяців ходять чутки про те, що шлюб Бена Аффлека та Дженніфер Лопес на межі розлучення.

Як відомо, сама пара неодноразово підігрівала ці чутки. То Бен з'явиться на публіці без обручки, то Лопес сама поїде відпочивати в Італію. Вони навіть виставили свій будинок на продаж.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів