Рідкісна поява: Куніс і Кутчер сходили на баскетбол з обома дітьми. Фото

27 травня, 11:30

Зіркове подружжя акторів Міла Куніс та Ештон Кутчер - із тих батьків, які намагаються убезпечити своїх нащадків від надмірної уваги широкого загалу.

Саме тому нещодавня поява родини у повному складі на баскетбольному матчі у Лос-Анджелесі привернула численну увагу ЗМІ.

Як пише Page Six, Міла, Ештон та їхні діти: 10–річна Вайатт і 8-річний Дімітрій насолодилися грою та наприкінці матчу зазнімкувалися з баскетболісткою Кейтлін Кларк.

Подружжя рідко виходить у світ, а тим паче у компанії дітей

Подружжя рідко виходить у світ, а тим паче у компанії дітей

фото Getty Images

Як відомо, Міла та Ештон, які раніше допускали можливість багатодітного сімейства, не планують заводити третю дитину. Зокрема, Куніс якось розповідала, які "божевільні" зміни у їхньому з чоловіком побуті відбулися після появи нащадків.

Пара колись хотіла і третю дитину, але після другої вирішила зупинитися

Пара колись хотіла і третю дитину, але після другої вирішила зупинитися

фото Getty Images

Нагадаємо, голлівудських батьків умовно можна поділити на два табори: ті, хто до останнього оберігають своїх дітей від уваги преси і ті, хто з перших місяців життя влаштовує їм фотосети у глянці.

До перших відносяться актори Раян Рейнольдс та Блейк Лайвлі. Вони, як відомо, виховують 4 дітей, проте намагаються чимдуж приховати інформацію про нащадків від ЗМІ.

Натомість світська левиця Періс Хілтон та її чоловік, фінансист Картер Реум обох дітей: сина Фенікса та дочку Лондон представили широкому загалу, коли тим не було ще й року.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів