Міла Куніс про третю дитину: Нащо випробовувати долю?

29 березня 2017, 13:40

Американська акторка Міла Куніс, котра раніше заявляла, що не вважає сім'ю з лише двома дітьми повною і народжуватиме ще, змінила свою думку.

Тепер, коли в них із Ештоном Катчером є 2-річна донька Вайатт і 4-місячний синок Дімітрій, кінозірка не впевнена, чи захоче далі випробовувати долю.

У цьому Куніс зізналася "ET Online", пише "Contact Music".

"У нас таке відчуття, ніби нас душить цей пластик від іграшок, підгузки і все інше… Це божевілля. Ми звикли, що в нас класно і чисто… Наш дім зазвичай був гарним, сучасним, мов новеньким. Усе це йде коту під хвіст, коли в тебе є діти", - поділилася Міла.


"Зараз нам добре з двома. Ми разом. Це досконало… Я маю двох цілком здорових, цілком прекрасних діток. Нащо випробовувати долю?", - додала вона.

Міла Куніс через 4 місяці після пологів показала фігуру на кінозаході

До того ж, акторка боїться, що з трьома їм із чоловіком буде складніше вправлятися, тоді як зараз кожен просто бере на себе по одному малюкові.

Зі слів Міли, із Дімітрієм вона значно зібраніша та спокійніша, ніж була, як народилася Вайатт.

"Перша дитина і друга – це різні речі. Із першою дитиною я була така: "Боже мій, Боже мій, що мені робити?" А з другим: "Сумка для памперсів є, годинник іде, забрати з садка через три години. Треба рушати." Ти більше слідуєш графіку", - пояснила акторка.

"Із першою я ридала. А з другим: "Усе добре. Всі живі, все добре", - зазначила вона.

Куніс і Катчеру пощастило, що в їхній сім'ї поки немає проблеми з дитячими ревнощами. Вайатт добре прийняла братика, пише "E! Online".

"Їй подобається. Вона любить свого брата. Хоче, щоби він спав у її кімнаті, не ревнує, не заздрить. Вона прекрасно поводиться. Нам дуже пощастило", - похвалилася Міла.

Нагадаємо, Катчер і Куніс не хочуть виростити з доньки та сина "багатеньких засранців".

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів