Оргкомітет "Міс Україна" відхрестився від росіян-спонсорів і прокоментував закиди щодо продажу місць

18 вересня 2023, 16:30

Оргкомітет конкурсу "Міс Україна" продовжує робити заяви на тлі скандалу щодо зв’язків конкурсанток з росією.

Цього разу на офіційному сайті змагання з’явилися коментарі щодо російського сліду серед власників та спонсорів конкурсу.

"Конкурс жодним чином не має відношення до російських осіб та компаній. Відсутні російські власники та спонсори. Звідки виникли ці тези? Під час минулого конкурсу серед партнерів фіналу був ресторанний холдинг, комунікація з яким була закінчена після конкурсу у 2021 році", – йдеться в заяві оргкомітету, що, власне, і натякає (не називаючи імені) на Олександр Орлова – російського ресторатора, який був (чи є) співвласником конкурса та володіє низкою закладів у Києві.

Це учасниця Міс Україна Ірина Піляєва нещодавно засвітилася у компанії Орлова

Це учасниця "Міс Україна" Ірина Піляєва нещодавно засвітилася у компанії Орлова

скрін з Instagram

Також у заяві зазначено, що учасниці підписували контракт із конкурсом. В ньому нібито чітко вказано, що дівчата зобов’язані "жодним чином не підтримувати країну-агресора та не мати близьких родичів, які якимось чином взаємодіють з країною-агресором".

Цікаво, що зв’язок конкурсанток з росіянами виявили майже випадково, просто зазирнувши в Instagram до дівчат. Це наштовхує на думку, що оргкомітет або не перевіряє дотримування власних правил, або закриває на їхнє порушення очі.

Це ще одна учасниця Ксенія Магера, в Instagram якої були фото з виступу в кремлі

Це ще одна учасниця Ксенія Магера, в Instagram якої були фото з виступу в кремлі

фото з Instagram

Також в заяві нічого не сказано про закиди щодо ескорту. Як відомо, на умовах анонімності деякі учасниці розповідали про закулісся “Міс Україна”, до якого входили поїздки на відпочинок зі спонсорами й таке інше.

У заяві все ще не зазначили, кого з учасниць дискваліфікують. Натомість звернули увагу на закиди щодо купівлі місць.

"Акцентуємо увагу, що участь завжди була безкоштовною, стати учасницею могла будь-яка дівчина без жодних обмежень, але яка відповідала б базовим вимогам, що зазначені на сайті. Дані факти можуть підтвердити учасниці всіх років", – зазначає оргкомітет.

Нагадаємо, через скандал з "Міс Україна" конкурс "Міс Україна Всесвіт" вирішив змінити назву.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів